Υποψηφιότητα έκπληξη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου – Ο Αργολιδέας συνδικαλιστής Γιάννης Μανώλης κατέρχεται ως ανεξάρτητος

13 Φεβρουαρίου 2014  /   Χωρίς Σχόλια

ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑΤ’ αντανακλασικά της αρχίζει να βρίσκει η λαϊκή Δεξιά στην Πελοπόννησο! Υποψηφιότητα έκπληξη προωθούν, τόσο το νεοσύστατο κόμμα «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό» (των κ.κ. Βύρωνα Πολύδωρα και Χρήστου Ζώη) όσο και το Καραμανλικό στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο δυσφορεί βαθύτατα στην, δια της διολίσθησης, παγίωση της υποψηφιότητας του Πέτρου Τατούλη, η οποία τελικώς άρχισε να παραπαίει, μεταξύ συμφωνούντων και διαφωνούντων στο ΠΑΣΟΚ, πολιτικός χώρος που πριν τρισήμισι χρόνια λειτούργησε ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ, για τον Αρκάδα πολιτικό, ο οποίος διεγράφη δύο φορές από τη Νέα Δημοκρατία και τον Κώστα Καραμανλή, για απείθεια!

Ο τέως βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανώλης, με μακρά συνδικαλιστική δράση, ιδρυτικό στέλεχος του κόμματος Νέα Μεταρρυμθμιστική Ριζοσπαστική Ανασυγκρότηση (Νέα Με.Ρ.Α) που πριν ένα χρόνο συνδημιούργησε με το Λαρισαίο πολιτικό Χρήστο Ζώη, είναι η απάντηση των ανθρώπων της λαϊκής Δεξιάς «απέναντι στο «φαινόμενο» πολιτικής σύμπραξης ΠΑΣΟΚ – Νέας Δημοκρατίας, που ονομάζεται Πέτρος Τατούλης!

Ο υποψήφιος, πλέον, περιφερειάρχης για την Πελοποννήσο Γιάννης Μανώλης, συνοδευόμενος από ομάδα Πελοποννησίων φίλων του, περιοδεύει από σήμερα (13/2/2014) το πρωί σε νομούς της Περιφέρειας, αρχής γενομένης από την Καλαμάτα, όπου είχε συναντήσεις μ’ εκπροσώπους φορέων, παραγωγικών τάξεων και μέσων ενημέρωσης!

ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ 2Στην Τρίπολη, η ανεξάρτητη – αντιμνημονιακή – αυτοδιοικητική ομάδα (προσωρινά έτσι θέλει να λέγεται) συνοδευόμενη από το Γορτύνιο πολιτικό Παναγιώτη Καρβελά (που μόλις πριν μιας εβδομάδος «αποχαιρέτησε» με ευπρέπεια το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας) συναντήθηκε το μεσημέρι με φίλους, του υπό διαμόρφωση εγχειρήματος, στο ξενοδοχείο «Μαίναλον».

Στην ομήγυρη παρευρέθηκε και το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ελένη Λυμπεροπούλου, βεβαιώνοντας δια της παρουσίας της  ―και όχι δια της συμμετοχή της στο υπό διαμόρφωση ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ένωση για καθαρά χέρια» (έτσι, μάλλον, θα είναι η ονομασία του συνδυασμού)―  μαρτυρά τον καίριο προβληματισμό των ανθρώπων της Λαϊκής Δεξιάς, για την Ακροδεξιόστροφη «κλίση» του κόμματος της Ν.Δ. από τους νέους πηδαλιούχους του «γηραιού» σκάφους, που δεν επιθυμούν ―τούτο― να πορεύεται στις ανοιχτές θάλασσες «δίκην πειρατικής ναυαρχίδος»!

Η υποψηφιότητα Μανώλη στην Πελοπόννησο δημιουργεί νέα δεδομένα. Άνθρωπος με «πέρασμα» στις συνδικαλιστικές ηγεσίες της περιοχής, δύναται να συνδιαλέγεται με το σύνολο των δυνάμεων του αντιμνημονιακού «μπλοκ», να συνεγείρει της ψυχές των δεξιών, η δε παρουσία του στ’ αυτοδιοικητικά δρώμενα της Πελοποννήσου δεν «αποδρά» και από τις εστίες των υγιώς σκεπτόμενων εθνικοφρόνων!

Ύστερα, μάλιστα, κι από την «φαλκίδευση» της υποψηφιότητας του Οδυσσέα Βουδούρη, που επιχειρείται από μέλη και στελέχη της «Αριστερής Πλατφόρμας» στην Πελοπόννησο, που είναι υπερ-αρκετά, η υποψηφιότητα Μανώλη παίρνει νέα δυναμική, με ζημία βαρύτατη για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο, δια των άκαρπων και ατελέσφορων παλινωδιών του στελεχιακού του δυναμικού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, δείχνει ν’ αυτοχειριάζεται!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *