Η γυναικεία ομάδα του «Αστέρα Τρίπολης» πανηγυρίζει την άνοδο στην Α’ Εθνική κατηγορία

Στον αγώνα μπαράζ απέναντι στον «Φείδωνα Άργους» τα κορίτσια του «Αστέρα» επικράτησαν με 1-0 και με τέσσερις βαθμούς διαφορά αναδείχθηκαν Πρωταθλήτριες 2023 στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής κατηγορίας, ήδη από την πρώτη χρονιά δημιουργίας της ομάδας.


Ταυτόχρονα, εξασφάλισαν την άνοδο στην Α’ Εθνική κι έτσι ο «Αστέρας Τρίπολης» εξακολουθεί να γράφει ιστορία. Μάλιστα, να σημειωθεί πως και η φιέστα ανόδου της ανδρικής ομάδας στην Super League, είχε πραγματοποιηθεί την ίδια ημερομηνία, 27 Μαΐου, του 2003.
Μετά το τέλος του αγώνα, που κρίθηκε από το γκολ της Χριστοφορίδη στο 16ο λεπτό, ακολούθησε η απονομή του πρωταθλήματος, παρουσία του εκ των ιδιοκτητών της ΠΑΕ «Αστέρας Τρίπολης», κ. Δημήτρη Μπάκου και η φιέστα τίτλου μέσα στον αγωνιστικό χώρο του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.


Οι εορτασμοί των κοριτσιών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α’ Εθνική συνεχίστηκαν και στη νυχτερινή τους έξοδο.
Ο «Αστέρας Τρίπολης» ευχαριστεί θερμά τους πολυπληθείς φιλάθλους του για την παρουσία τους στο γήπεδο και για την τεράστια στήριξη στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της.

Σχετικές δημοσιεύσεις