Η Δημητσάνα για μια ακόμη φορά φιλοξένησε το 9ο Τουρνουά Μαχητικών Τεχνών

Σε επίκεντρο του αθλητισμού των μαχητικών τεχνών αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά η Δημητσάνα, καθώς στο διασυνεδριακό πολιτιστικό κέντρο της πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 το 9ο Τουρνουά Μαχητικών Τεχνών, το οποίο διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Αετοί Γορτυνίας».


Αθλητές όλων των ηλικιών από το Άργος, τη Σπάρτη, την Κόρινθο, το Ξυλόκαστρο, την Ισθμία, την Τρίπολη και βεβαίως τη Δημητσάνα συγκεντρώθηκαν στην έδρα του δήμου Γορτυνίας και πραγματοποίησαν επίδειξη παγκρατίου, τζούντο, καράτε, kick boxing και jiu jitsu.


Με σύνθημα το «Ευ αγωνίσθεσαι» και το πόσο σημαντικό είναι να λαμβάνουν μέρος παιδιά ακόμα και μικρής ηλικίας σε αυτή τη διοργάνωση, δόθηκαν μετάλλια σε κάθε παιδί.


Η Δημητσάνα αποδεικνύει για μια ακόμη φορά έμπρακτα πως η καρδιά της «χτυπάει» στο όνομα του αθλητισμού και οι χώροι στους οποίους μπορεί να φιλοξενήσει τέτοιου είδους διοργανώσεις ακόμα είναι λίγοι.
Το γήπεδο της Δημητσάνας, το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει μια διέξοδο, παραμένει άγνωστο για το πόσο χρόνο ακόμα θα χρειαστεί, για να ολοκληρωθεί.


Αγγελική Γεωργοπούλου

Σχετικές δημοσιεύσεις