Την Παρασκευή 10 Μαρτίου η εκδήλωση «Ευκαιρίες και Προοπτικές του Ελλάδα 2.0», στην Τρίπολη

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών και την Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης, διοργανώνει στο Αποστολοπούλειο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο (Εθνικής Αντίστασης & Παπαρηγοπούλου), στην Τρίπολη, την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 και ώρα 17.00, εκδήλωση με τίτλο «Ευκαιρίες και Προοπτικές του Ελλάδα 2.0», για την ενημέρωση των μελών, λογιστών – φοροτεχνικών και επιχειρήσεων.

Ομιλητές είναι ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης, και ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας. Χαιρετίζει ο Πρόεδρος του 11ου Περιφερειακού Τμήματος του ΟΕΕ, Ιωάννης Μαρινόπουλος.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και διαδικτυακά, μέσω του καναλιού του ΟΕΕ στο YouTube, και της σελίδας του ΟΕΕ στο Facebook.
Περισσότερες πληροφορίες δίδονται από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Σημείωση: Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη, την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023.

Η σχετική ανακοίνωση του ΟΕΕ αναφέρει:

«Συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος από το δυστύχημα στα Τέμπη, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, το Υπουργείο Οικονομικών και η Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης, ανακοινώνουν ότι η ενημερωτική εκδήλωση, “Ευκαιρίες και Προοπτικές του Ελλάδα 2.0“, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2023, στο Αποστολοπούλειο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, μεταφέρεται για την Παρασκευή, 10 Μαρτίου, στις 17:00, στον ίδιο χώρο.»

Σχετικές δημοσιεύσεις