Επίσκεψη της υποψήφιας ευρωβουλευτή της “Ελιάς” Βασιλικής Σουλαδάκη στην Τρίπολη

6 Μαΐου 2014  /   Χωρίς Σχόλια

Β. ΣΟΥΛΑΔΑΚΗΜε την υποψήφια ευρωβουλευτή της «Ελιάς – Δημοκρατική Παράταξη» Βασιλική Σουλαδάκη είχε συνάντηση ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας το απόγευμα της Παρασκευής 2 Μαΐου στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας στην Τρίπολη.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της «Ελιάς» με καταγωγή από την Βάχλια Γορτυνίας, συνοδευόταν από τον πατέρα της, παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Σουλαδάκη και βρέθηκε στην Τρίπολη στο πλαίσιο περιοδειών που πραγματοποιεί εν όψει των Ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου.
Η κα. Σουλαδάκη εξέφρασε τη στήριξή της στην παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» και στον Πέτρο Τατούλη, αφού όπως ανέφερε στη διάρκεια της συνάντησής της με τον φίλο Βαγγέλη Γιαννακούρα, όπως τον αποκάλεσε, τα 3.5 χρόνια που βρίσκεται στην διοίκηση της περιφέρειας Πελοποννήσου ο Πέτρος Τατούλης έχει υλοποιηθεί ένα σημαντικό έργο σε όλες τις περιοχές της Πελοποννήσου, που πρέπει να συνεχιστεί. Και αυτό μπορεί να το πετύχει μόνο ο κ. Τατούλης και οι συνεργάτες του.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας ευχαρίστησε την κα. Σουλαδάκη για τα καλά της λόγια και για τη στήριξη της και κυρίως για την αναγνώριση του έργου που έχει γίνει τα χρόνια αυτά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και της ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον αγώνα που δίνει για την ευρωβουλή. Άλλωστε όπως επεσήμανε πρόκειται για μία αρκαδικής καταγωγής υποψήφια και η στήριξή τους είναι δεδομένη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *