Εγκατάσταση της 9ης Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων στην Τ.Κ. Αγ. Βασιλείου

Ο Δήμος Τρίπολης παραχώρησε δωρεάν τη χρήση δημοτικού ακινήτου, που βρίσκεται στην Κοινότητα Αγίου Βασιλείου, στην Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Πελοποννήσου, προκειμένου να εγκατασταθεί εκεί η 9η Ειδική Μονάδα Δασικών Επιχειρήσεων. Πρόκειται για μια νεοσύστατη μονάδα που θα εδρεύει στην Τρίπολη και θα απασχολεί 90 πυροσβέστες για εννέα χρόνια, με δυνατότητα επέκτασης.

Χθες, στο Δημαρχείο Τρίπολης, υπεγράφη μεταξύ του δημάρχου Τρίπολης, κ. Κωνσταντίνου Τζιούμη και του Διευθυντή, Αρχιπύραρχου της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Πελοποννήσου, κ. Δαληβίγκα Ιωάννη, πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής ακινήτου.

Κατά την υπογραφή, ο διευθυντής της Πυροσβεστικής εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Δήμο Τρίπολης για την άμεση ανταπόκριση και την πολύτιμη συνδρομή του, ενώ από τη σειρά του ο δήμαρχος Τρίπολης τόνισε ότι: «η εγκατάσταση της νέας μονάδας είναι ιδιαίτερα σημαντική τόσο για την προστασία του δασικού μας πλούτου όσο και της αίσθησης ασφάλειας των πολιτών. Παράλληλα, δημιουργούνται και νέες θέσεις εργασίας, ενισχύοντας έτσι την οικονομία και τις υπηρεσίες της Πυροσβεστικής».

Σχετικές δημοσιεύσεις