Β. Γιαννακούρας: Ευχαριστώ τους Αρκάδες και θα είμαι δίπλα τους!

29 Αυγούστου 2019  /   Χωρίς Σχόλια

Με αναμνηστικές φωτογραφίες και μ’ ένα βιβλίο – λεύκωμα («Η Αρκαδία των Μύθων») δώρο στους δημοσιογράφους ολοκλήρωσε την αποχαιρετιστήρια συνέντευξή του για την εννιάχρονη παρουσία του στο επιτελείο της απερχόμενης περιφερειακής αρχής, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Ευάγγελος Γιαννακούρας, υποσχόμενος να είναι και πάλι κοντά στους Αρκάδες, καθώς δημοσιοποίησε την πρόθεσή του να ζητήσει ―την προσεχή Δευτέρα, μάλιστα― να ενταχθεί στο ιατρικό προσωπικό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, ως χειρουργός, μετακινούμενος από την 1η ΥΠΕ Αττικής.
Κατά τον σύντομο απολογισμό του ο κ. Γιαννακούρας μίλησε για εκατοντάδες μικρά και μεγάλα έργα που υλοποιήθηκαν στην Αρκαδία στη διάρκεια της θητείας του, την οποία χαρακτήρισε «πλούσια σε εμπειρίες και γνώσεις».
Τέλος, η δυσερμήνευτη αναφορά τού απερχόμενου αντιπεριφερειάρχη «δεν είμαι ικανοποιημένος απ’ τη δεύτερη θητεία μας, σε σχέση με το έργο της πρώτης. Όμως, αν αναλογιστούμε όλες τις αντιξοότητες που υπήρξαν, νομίζω, ότι κάτι έγινε», προεικάζει τις επόμενες πολιτικές του κινήσεις, μάλλον διάφορες των πολιτικών πρωτοβουλιών που λαμβάνει ο απερχόμενος περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο κ. Γιαννακούρας φέρεται να «φλερτάρει» ζωηρά με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ενόψει μάλιστα της διεύρυνσης που επεξεργάζεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εντός του Σεπτεμβρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *