Απαντήσεις για την πανδημία μέσα από το ψηφιακό βιβλίο του Βασίλη Κοντοζαμάνη

Για τη δύσκολη εποχή της πανδημίας μιλά το βιβλίο του Βασίλη Κοντοζαμάνη με τίτλο «Επίκαιρη Ερώτηση: Πανδημία. Διαχείριση της COVID-19 και κοινοβουλευτικός έλεγχος». Ακολουθεί το σημείωμα του ιδίου στη σελίδα του στο facebook:


«Στο σύνδεσμο https://kontozamanis.gr/vivlio-pandimia.html μπορείτε να διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή το βιβλίο μου που φέρει τον τίτλο «Επίκαιρη Ερώτηση: Πανδημία. Διαχείριση της COVID-19 και κοινοβουλευτικός έλεγχος» που αποτελεί ένα πολιτικό ημερολόγιο της ταραγμένης εποχής της πανδημίας της COVID-19.


Στο βιβλίο περιλαμβάνονται επίκαιρες ερωτήσεις διαφορετικών κομμάτων και βουλευτών με τις απαντήσεις τους, με χρονολογική σειρά, που αφορούσαν σε κρίσιμα ζητήματα σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας. Επιπλέον, καταγράφονται προσωπικές σκέψεις και ανησυχίες μου κατά τη διάρκεια της θητείας μου στο Υπουργείο Υγείας, αρχικά ως Υφυπουργού και στη συνέχεια ως Αναπληρωτή Υπουργού με κύρια αρμοδιότητα τις Υπηρεσίες Υγείας.


Στο βιβλίο αποτυπώνονται το κλίμα και οι ανησυχίες της εποχής, αναδεικνύονται οι πολυεπίπεδες πρωτοβουλίες και δράσεις που απαιτήθηκε να αναληφθούν εκείνο το διάστημα και «φωτίζονται», με τη νηφαλιότητα που επιτρέπει η χρονική απόσταση, οι κυβερνητικοί χειρισμοί και η αλληλεπίδρασή τους με την πολιτική επικαιρότητα.


Από την επισκόπηση του περιεχομένου του, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αντλήσει συμπεράσματα για τους κυβερνητικούς χειρισμούς και το σχέδιο που υλοποιήθηκε και οδήγησε στην επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας, την παρακαταθήκη που δημιουργήθηκε στο σύστημα υγείας και τις παρεμβάσεις που έχουν σχεδιαστεί και απαιτούνται για την οικοδόμηση ενός νέου, σύγχρονου Εθνικού συστήματος Υγείας.»

Σχετικές δημοσιεύσεις