Ζητώ δικαιοσύνη…

22 Ιουνίου 2016  /   Χωρίς Σχόλια

ΣΚΟΛΑΡΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣΤου ΒΑΣΙΛΗ ΣΚΟΛΑΡΙΚΟΥ

Οι ελπίδες μου δεν δικαιώθηκαν…Όνειρο φαίνεται πως έβλεπα και πάει…Πόσο ωραίο θα ήταν να ήταν αληθινό εκείνο το «ΜΑΖΙ ΝΙΚΑΜΕ»!!!
Πώς να πιστέψω ξανά τα ωραία τους λόγια και τα γλυκά τους χαμόγελα, την χωρίς γραβάτα αμφίεσή τους και το σακίδιό τους στην πλάτη, …όταν βλέπω τα Δημόσια Νοσοκομεία να υπολειτουργούν, λόγω ελλείψεως προσωπικού και υλικών. Κι όμως εγώ πλήρωνα… μια ζωή, όσα μου έλεγαν, για να έχω αξιοπρεπή γηρατειά και για να βρίσκω περίθαλψη όταν αρρωσταίνω. Τώρα σου λένε ότι δεν έχω τίποτα από τα δύο!!!
Βλέπω πως τα άλλοτε «περήφανα γηρατειά», στα οποία είχα πιστέψει, τα χρόνια της «αλλαγής», να έχουν απολέσει και τα τελευταία ίχνη της αξιοπρέπειάς μου, αφού στις έσχατες ώρες της ζωής μου, δεν έχω τα μέσα ούτε για την υγεία μου, ούτε για την αξιοπρεπή αναχώρησή μου από το μάταιο τούτο κόσμο… Πού να πάω; Αφού βλέπω πως και τα Δημόσια Γηροκομεία και τα ευαγή ιδρύματα κλείνουνε, με εκατοντάδες σαν κι εμένα γέροντες να πετιούνται στο δρόμο, αφού, τα ιδρύματα αυτά, δεν μπορούν να πληρώσουν το ΕΝΦΙΑ και όλους τους δυσβάστακτους φόρους, που τους έχουν επιβάλλει, τούτη την «αριστερή» κυβέρνηση.
Βλέπω τους κρατούντες να μου μιλούν για αξιοπρέπεια. Φέρονται, όμως, τόσο βάναυσα, που με καθιστούν αδύναμο και ανίκανο να αντιδράσω. Αρκούμαι στο να μονολογώ πως είναι ίδιοι με τους προηγούμενους· και χειρότεροι, αφού μου έχουν επιβάλει μέτρα επαχθέστερα, που δεν έχει λάβει ποτέ άλλοτε Ελληνική κυβέρνηση. Έχουν σκοτώσει την ελπίδα μου και την όποια αντοχή μου, παρά ότι εγώ δεν έφαγα και δεν ήπια, ούτε δοξάστηκα, απλώς πλήρωνα, ούτε ευθύνομαι για την κατάρρευση του Συστήματος Κοινωνικής μου Ασφάλισης, πολύ δε περισσότερο για την καταλήστευση του ταμείου μου.
Γι’ αυτό και ζητάω Δικαιοσύνη και όχι Ελεημοσύνη… Ζητάω αυτά που δικαιούμαι. Ζητάω πίσω αυτά που μου κλέψανε από το ασφαλιστικό μου ταμείο. Κύριοι της Κυβέρνησης, λέω, μπορεί να προκαλείτε καγχασμούς μέχρι δακρύων στη Βουλή, δεν έχετε το δικαίωμα να μου μειώνετε, συνεχώς μάλιστα, τη σύνταξή μου. Σας το απαγορεύει ρητά το Σύνταγμα της Ελλάδας.
Αν δεν μπορείτε να κυβερνήσετε με Δικαιοσύνη και με το «ΜΑΖΙ ΝΙΚΑΜΕ» να παραιτηθείτε, για να δω κι΄ εγώ τι να κάνω… ποιό δρόμο να ακολουθήσω…, αφού με έχετε αφήσει χωρίς φάρμακα και όχι μόνον…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *