Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου «Αποκατάσταση κεντρικού δρόμου στα Άνω Δολιανά»

Σε υπογραφή της σύμβασης του έργου «Αποκατάσταση κεντρικού δρόμου στα Άνω Δολιανά», προϋπολογισμού 57.800,00€ προχώρησε την Τρίτη 23 Μαΐου 2023 ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, Γιώργος Καμπύλης, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, Γεώργιο Κότσιφα.


Το έργο είναι και χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΚΑΠ και η συνολική προθεσμία εκτέλεσης των εργασιών ορίζεται σε διακόσιες δέκα (210) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.


Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες για την αποκατάσταση των υπαρχόντων σταμπωτών δαπέδων, δημοτικών οδών που βρίσκονται εντός των ορίων οικισμού της Κοινότητας Άνω Δολιανών, τα οποία έχουν υποστεί σημαντικές φθορές με την πάροδο του χρόνου.


Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε σχετικά: «Από την πρώτη στιγμή δεσμευτήκαμε ότι θα αποδίδουμε στις Κοινότητες το ποσό που τους αναλογεί από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (πρώην ΣΑΤΑ). Προχωράμε στην αποκατάσταση του δρόμου στα Άνω Δολιανά και εργαζόμαστε υπεύθυνα, ώστε να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις υποδομές σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου μας, που έχουν υποστεί καταστροφές από φυσικά φαινόμενα και φθορές από την πάροδο του χρόνου. Με επιμονή, μεθοδικότητα και σοβαρότητα συνεχίζουμε να παράγουμε άμεσο έργο».

Σχετικές δημοσιεύσεις