Υποφέρετε από απώλεια μαλλιών; Διαβάστε για τις επιλογές που έχετε για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα

Υπάρχουν διάφορα τοπικά φάρμακα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία της τριχόπτωσης. Ένα πρόγραμμα θεραπείας μπορεί να εφαρμοστεί στο τριχωτό της κεφαλής και εφαρμόζεται από ειδικούς γιατρούς σε κλινική αποκατάστασης μαλλιών. Αυτές οι θεραπείες στοχεύουν στη δημιουργία ενός πρόσφορου περιβάλλοντος για την αναγέννηση των μαλλιών και περιλαμβάνουν την εφαρμογή συγκεκριμένων προϊόντων μετά τη θεραπεία. Είναι σημαντικό να σημειωθεί, ότι αυτή η επιλογή περιλαμβάνει απλώς την διατήρηση ή την εμφύτευση μαλλιών και την επιβράδυνση της τριχόπτωσης. Συνήθως χρειάζονται περίπου 4 – 6 μήνες για να δείτε αποτελέσματα.

Θεραπεία με λέιζερ ή LED

Αυτός ο τύπος θεραπείας περιλαμβάνει τη χρήση ορισμένων μηκών κύματος λέιζερ που εκτελούνται από ειδικό ιατρό. Μετά την θεραπεία, θα χρειαστεί να εφαρμόσετε ορισμένα προϊόντα στα μαλλιά σας και πιθανώς ένα επιπλέον λέιζερ χειρός. Αυτή η θεραπεία συνιστάται σε άτομα με τριχόπτωση 5-30% και έχει αρκετά καλό αισθητικό αποτέλεσμα. Οι θεραπείες Laser βοηθούν στη δημιουργία καλών συνθηκών για ένα υγιές μαλλί. Αυτή η θεραπεία είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές, ειδικά στην πρώιμη ανδρογενετική αλωπεκία. Συνήθως, θα αρχίσετε να βλέπετε μια βελτίωση σε 4-6 μήνες.

Επεκτάσεις μαλλιών

Οι επεκτάσεις μαλλιών ή tape extensions όπως λέγονται, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε μήκος ή όγκο στα μαλλιά σας. Αυτή η επιλογή είναι ιδανική για γυναίκες με αραιά μαλλιά. Μπορεί να εφαρμοστεί από έναν έμπειρο κομμωτή, και είναι ιδανικές για την τριχόπτωση στα πλάγια ή στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Όσον αφορά τη συντήρηση, θα πρέπει να επισκεφτείτε ξανά τον κομμωτή σας για να βεβαιωθείτε ότι τα tape extensions σας παραμένουν σε καλή κατάσταση. Με την μέθοδο αυτή το αποτέλεσμα στα μαλλιά σας φαίνεται αμέσως την ίδια μέρα.

Περούκες μαλλιών

Οι γυναικείες περούκες μαλλιών https://romylos.gr/collections/peroukes είναι μια εξαιρετική επιλογή για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Απλώς καλύπτετε το κεφάλι σας και φαίνονται σαν κανονικό μαλλί. Η επιλογή μιας περούκας σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να υποβληθείτε σε καμία θεραπεία και μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα μόλις τη φορέσετε. Ωστόσο, υπάρχουν διαφορετικοί τύποι περουκών για να διαλέξετε.

Συνθετικές περούκες

Οι συνθετικές γυναικείες περούκες μαλλιών κατασκευάζονται από νάιλον και δεν είναι φτιαγμένες από αληθινά μαλλιά. Οποιοσδήποτε μπορεί να τις εφαρμόσει  στα μαλλιά του ακόμα και από το σπίτι, αλλ’α δεν έχουν την ίδια ποιότητα όπως οι φυσικές περούκες, είναι πολύ πιο οικονομικές και αρκετά κομψές.

Περούκες από φυσική τρίχα

Οι περούκες αυτές είναι κατασκευασμένες από 100% φυσικά ανθρώπινα μαλλιά και είναι δεμένες στο χέρι. Συνήθως την εφαρμογή μπορεί να την κάνει ένας κομμωτής ή μπορείτε να πάτε σε κάποια κλινική μαλλιών. Το υπέροχο με αυτή την περούκα είναι ότι μπορείτε να την περιποιηθείτε σαν τα κανονικά μαλλιά. Μπορείτε να την βάψετε και να την διαμορφώσετε κανονικά και να εφαρμόσετε οποία βαφή θέλετε ακόμα και χτένισμα με σίδερο, μπούκλες κ.α.

Σύστημα μαλλιών πύκνωσης μαλλιών

Οι ίνες πύκνωσης μαλλιών με φυσική κερατίνη. Είναι μια τεχνική που χρησιμοποιεί πιο προηγμένη τεχνολογία από την παραδοσιακή περούκα, επειδή ενσωματώνεται στα υπάρχοντα μαλλιά σας. Αυτή η επιλογή είναι εξαιρετική για γυναίκες με αραιά μαλλιά και συνιστάται για άτομα με απώλεια μαλλιών 20% έως 100%. Ταιριάζει με οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών και χτένισμα. Η θεραπεία εκτελείται από ειδικό ιατρό η κομμωτή, ο οποίος θα αναλάβει και την συντήρηση των ινών που πρέπει να γίνεται κάθε 4-8 εβδομάδες.

Σύστημα αντικατάστασης μαλλιών Virtuesse

Το Virtuesse είναι η πιο φυσική μη χειρουργική λύση που διατίθεται για την τριχόπτωση. Είναι μια λεπτή, εύκαμπτη επιφάνεια που λειτουργεί σαν δεύτερο δέρμα με φυσικά μοτίβα μαλλιών. Είναι τόσο ζωντανό που είναι μη ανιχνεύσιμο ακόμη και στο ανθρώπινο άγγιγμα. Επειδή αυτή η επιλογή είναι τόσο φυσική και στην αφή άλλα και στην εμφάνιση, είναι πολλοί γνωστή σε καλλιτέχνες και σταρ της τηλεόρασης αλλά και πολλά δημοσιά πρόσωπα που ενδιαφέρονται πολύ για την εμφάνιση τους. Η αντικατάσταση των μαλλιών γίνεται από ειδικές κλινικές που ειδικεύονται στην εφαρμογή του συστήματος, το οποίο θέλει μόνο μια συντήρηση κάθε 4-6 εβδομάδες.  Είναι μια εξαιρετική επιλογή γιατί είναι το καλύτερο με άμεσο αποτελέσματα!

Μεταμόσχευση Μαλλιών

Ο τελικός διαθέσιμος τύπος αποκατάστασης μαλλιών είναι η μεταμόσχευση μαλλιών, η οποία είναι μια χειρουργική διαδικασία. Αυτή η διαδικασία εκτελείται μόνο από καταρτισμένους χειρουργούς στην μεταμόσχευση και εμφύτευση μαλλιών. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ο χειρουργός παίρνει μαλλιά από τα πλάγια και το πίσω μέρος του κεφαλιού σας και τα εφαρμόζει στην περιοχή αραίωσης. Τα νέα τριχοθυλάκια λειτουργούν ως κανονικά μαλλιά και αναπτύσσονται με τον ίδιο ρυθμό.

Σχετικές δημοσιεύσεις