Χορωδιακό Φεστιβάλ “LA VITA E΄ BELLA” στην Τρίπολη

9 Μαΐου 2013  /   Χωρίς Σχόλια

ΦΩΤΟ ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012Β.Κ-41Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ καλεί το φιλότεχνο κοινό της Τρίπολης και της ευρύτερης περιοχής, όπως παρακολουθήσει, με ελεύθερη είσοδο, το Χορωδιακό Φεστιβάλ “LA VITA E΄ BELLA”, που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο, το Σάββατο, 11 Μαΐου 2013, -του Θωμά- και ώρα 8:00 το βράδυ.
Θα παρουσιαστούν οι δύο κορυφαίες Χορωδίες της Χώρας, η “AMPITUS” της Λεοντείου Σχολής Αθήνας και η Κορινθιακή “OPUS FEMINA”, τις οποίες διευθύνουν, αντίστοιχα, η, Αρκαδικής καταγωγής, Κατερίνα Βασιλικού και η Φάλια Παπαγιαννοπούλου.
Από πλευράς ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ το λόγο θα έχει το νεοσυσταθέν νεανικό Γυναικείο πολυφωνικό σύνολο, “LA VITA”, συνοδευόμενο από 8μελή Ορχήστρα. Τη χορωδία θα διευθύνει η Καθηγήτρια Πιάνου, της Μουσικής Σχολής «Απόλλων», Ελένη Αλεξοπούλου.
Αν και η βραδιά ανήκει στον ΑΣΤΕΡΑ μας, θέλουμε κοντά μας όσους φιλότεχνους δεν θα παρακολουθήσουν τον αγώνα αφού, η δική μας προσπάθεια είναι, να επαναφέρουμε το Τριπολιτσιώτικο κοινό στις καλές εποχές κουλτούρας… Θα είναι μια βραδιά με ποιοτικό τραγούδι αλλά και κίνηση… στα πλαίσια της σύγχρονης μουσικής ερμηνείας…
Οι ευαίσθητοι, περί τη Μουσική Τέχνη, ας μη χάσουν τη βραδιά… Θα είναι μια πανδαισία φωνών, στολών και, γενικά, παρουσίας…
Εγγύηση, όπως πάντα, είναι η Χ.Τ. η οποία, εδώ και κοντά 30 χρόνια, έχει δώσει δείγματα καινοτομίας, συνέπειας και ποιότητας.

Από το Δ.Σ. της
ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *