Υπoγραφή σύμβασης για την αποκατάσταση της παλιάς εθνικής οδού στο Δερβένι της Μεγαλόπολης

Ένα σημαντικό έργο για την Αρκαδία μπαίνει σε φάση υλοποίησης, μετά την υπογραφή την Τετάρτη 30 Αυγούστου, από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, του συμφωνητικού με τον ανάδοχο του έργου αποκατάστασης του τμήματος Μεγαλόπολη – όρια Αρκαδίας με Μεσσηνία, της εθνικής οδού 7 Τρίπολη – Μεγαλόπολη – Καλαμάτα.


“Με το προϋπολογισμού 700.000 ευρώ αυτό έργο θα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα σημαντικά προβλήματα καθιζήσεων στο πιο πάνω τμήμα του παλαιού εθνικού δρόμου, τα οποία εντοπίζονται κυρίως στην περιοχή του Δερβενίου” σημείωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας.


Ο περιφερειάρχης σημείωσε ότι το εν λόγω έργο είναι το τελευταίο από τα πολλά έργα που χρηματοδοτήθηκαν -και δημοπρατήθηκαν στο σύνολό τους από την περιφερειακή Αρχή- μέσω του ταμείου για τα πυρόπληκτα, που διέθεσε πιστώσεις για έργα στις περιοχές της Περιφέρειας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές πριν δύο χρόνια.


Εξ άλλου, ο Π. Νίκας υπέγραψε προχθές και το συμφωνητικό με τον ανάδοχο του έργου βελτίωσης και αποκατάστασης της βατότητας στην επαρχιακή οδό Τρίπολη – Αστρος προς Αη Γιώργη – Βάθηα, με προϋπολογισμό 50.000 ευρώ.

Σχετικές δημοσιεύσεις