Υπαίθριο…Κοινοτικό Γραφείο 

Στη βόρεια πλευρά του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής, στο Μερκοβούνι, είδαμε την επιγραφή που βλέπετε στις φωτογραφίες. «Κοινοτικόν Γραφείο Μερκοβουνίου». Υπαίθριο γραφείο …εμπνευσμένη η επιγραφή…αυτοσχέδιο τραπέζι-γραφείο, για καρέκλες κούτσουρα και σκαμνιά. Εκεί μαζεύονται τα βραδάκια αρκετοί Μερκοβουναίοι, μιας και δεν υπάρχει καφενείο ούτε Κοινοτικό Γραφείο.

Στο χώρο του Κυκλοφοριακού Πάρκου υπάρχει το κτίριο-γιαπί, που βλέπετε στη φωτογραφία και δεν μπορεί να τελειώσει η κατασκευή κάποιας αίθουσας ή του ισογείου, που το θέλουν οι κάτοικοι ενιαίο και για τις εκδηλώσεις τους, μιας και τα πρώην Δημοτικά Σχολεία που χρησιμοποιούν πολλά χωριά και οι Σύλλογοί τους, για το Μερκοβούνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί διότι λειτουργεί ως Νηπιαγωγείο.

Όπως πληροφορηθήκαμε έχουν βγει, από την προηγούμενη κυβέρνηση, 70.000 ευρώ για την διαμόρφωση αίθουσας ή χώρου στο συγκεκριμένο κτίριο, για το χωριό, αλλά έχουν μπλέξει στη γάγγραινα της γραφειοκρατίας….και περιμένουν τη μελέτη των μηχανικών του Δήμου Τρίπολης!!! Για πόσα χρόνια ακόμα;

Ν.Μ.

Σχετικές δημοσιεύσεις