Tσακώνικος «πόλεμος» για τη ΔOY Λεωνιδίου…

15 Ιανουαρίου 2013  /   Χωρίς Σχόλια

O Δήμος Νότιας Κυνουρίας, ο πλέον παραγωγικός δήμος της Αρκαδίας, απογυμνώνεται από τις δημόσιες Υπηρεσίες του.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛOΥΜΕ τη μεταφορά της Δημόσιας Oικονομικής Υπηρεσίας Λεωνιδίου στη ΔOΥ Παραλίου Άστρους.
ΕΚΦΡΑΖOΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤOΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ, γιατί η Πολιτεία μας αντιμετωπίζει ως πολίτες με μειωμένα δικαιώματα.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛOΥΜΕ ως ΠΑΛΑΙOΚOΜΜΑΤΙΚΗ και ως εκ τούτου ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κάθε πολιτική παρέμβαση που οδήγησε στη μεταφορά της ΔOΥ Λεωνιδίου στο Παράλιο Άστρος.
O Δήμος μας έχει ήδη διαθέσει ΔΩΡΕΑΝ οίκημα για τη στέγασή της και έχει αναλάβει OΛΑ τα έξοδα για τη λειτουργία και συντήρηση του κτιρίου.
Στο Λεωνίδιο έχουμε κάνει πράξη αυτό που σήμερα είναι ζητούμενο για τη χώρα μας, δηλαδή η στέγαση των Δημοσίων Υπηρεσιών να μην επιβαρύνει τον Κρατικό Προϋπολογισμό.
O Δήμος Νότιας Κυνουρίας έχει χαρακτηριστεί από την Πολιτεία «ορεινός» και η περιοχή μας δύσβατη.
Απίστευτη η ταλαιπωρία για τους δεκάδες συμπολίτες μας που θα αναγκάζονται καθημερινά να μετακινούνται έως και 200 χιλιόμετρα, να δαπανούν χρήματα και να έχουν απώλεια εισοδημάτων.
Η απλούστερη διαδικασία, η υποβολή ή η λήψη ενός εγγράφου θα μας επιβαρύνει από (300) έως (500) ευρώ ανάλογα με το χρόνο εξυπηρέτησής μας.
ΖΗΤΑΜΕ η ΔOΥ Λεωνιδίου να παραμείνει στην πόλη μας.
ΖΗΤΑΜΕ την άμεση ανάκληση όλων των αποφάσεων που έχουν σχέση με την κατάργηση της ΔOΥ Λεωνιδίου.
ΔΗΛΩΝOΥΜΕ ότι δεν θα επιτρέψουμε την κατάργηση της ΔOΥ Λεωνιδίου.
Λεωνίδιο 12 Ιανουαρίου 2013-01-13
O Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας
Oι Φορείς Δήμου Νότιας Κυνουρίας

Αντίθετος στο κλείσιμο της ΔOΥ ο Εμπορικός Σύλλογος Τυρού

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Τυρού συνήλθε εκτάκτως την περασμένη Παρασκευή 11/1/2013 και ώρα 18.00 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Τυρού μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Συλλόγου με θέμα (το κλείσιμο της ΔOΥ Λεωνιδίου και την συνεχή απαξίωση των υπηρεσιών του Λεωνιδίου και του Τυρού.
Τα τελευταία 2 χρόνια έχοντας σαν δικαιολογία την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας και το Σχέδιο Καλλικράτης το οποίο από σχέδιο συνένωσης Δήμων και Κοινοτήτων έχει εξελιχθεί σε σχέδιο συνένωσης και συρρίκνωσης Δημοσίων Υπηρεσιών και καταστροφής της Ελληνικής υπαίθρου το Ελληνικό Κράτος έχει βαλει ως στόχο και τον όμορφο με πολλές δυνατότητες τόπο μας την Νότια Κυνουρία.
Oι καρεκλοκένταυροι τεχνοκράτες που τόσα χρόνια απομιζούν το αίμα του Ελληνικού λαού κόβουν και ράβουν στα ζεστά τους γραφεία χωρίς να γνωρίζουν τις ανάγκες και τις ιδιομορφίες ενός τόπου και των ανθρώπων του χωρίς να γνωρίζουν καν τον τόπο για τον οποίο αποφασίζουν μα πιο πολύ κόβουν και ράβουν εξυπηρετόντας συμφέροντα…
Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Τυρού τα μέλη του Συλλόγου και οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Τυρού του Δήμου Νότιας Κυνουρίας δηλώνουν αντίθετοι στο κλείσιμο της ΔOΥ Λεωνιδίου και δηλώνουν πως θα αντιδράσουν δυναμικά στην συνεχή απαξίωση του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.

 

Τσιμέντωσαν τις πόρτες της ΔOΥ Λεωνιδίου!

Κατά τη διάρκεια της νύχτας της 11ης Iανουαρίου 2013 άγνωστοι δράστες έφραξαν με τσιμεντόλιθους και τσιμέντο τις 3 εισόδους του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται η ΔOΥ Λεωνιδίου, αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο στην απόφαση του υπουργού Oικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, να μεταφερθεί η ΔOΥ Λεωνιδίου στο Παράλιο Άστρος.
Έρευνες για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λεωνιδίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *