Τριήμερος αγώνας Μπριτζ στου Κάψια

24 Ιανουαρίου 2013  /   Χωρίς Σχόλια

25-26-27 Ιανουαρίου 2013

Μετά το επιτυχημένο 1ο Πανελλαδικό Ανοικτό Πρωτάθλημα Αγωνιστικού ΜΠΡΙΤΖ «ARCADIA BRIDGE OPEN 2012» που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης, το Φεβρουάριο 2012, η καρδιά του ελληνικού ΜΠΡΙΤΖ «ξαναχτυπά» στην… καρδιά της Πελοποννήσου, στην Τρίπολη.
Ο νέος 3ήμερος αγώνας ζευγών Αγωνιστικού ΜΠΡΙΤΖ «ARCADIA BRIDGE OPEN 2013» θα διεξαχθεί στις 25-26-27 Ιανουαρίου 2013 στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη (Κάψια Αρκαδίας) και θα περιλαμβάνει τουρνουά σε όλες τις κατηγορίες αθλητών ξεκινώντας από Open και φτάνοντας μέχρι τους καινούργιους μαθητές.
Με τη νέα αθλητική διοργάνωση η Αρκαδία αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 150 αθλητές πολύ καλού επιπέδου, αλλά και πολλούς νεοφώτιστους μαθητές του υπέροχου Πνευματικού Αθλήματος του ΜΠΡΙΤΖ, από όλη την Ελλάδα.
Η διοργάνωση στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη του αγωνιστικού ΜΠΡΙΤΖ στην περιοχή της Τρίπολης, προσπάθεια που ξεκίνησε με επιτυχία στις αρχές 2011 με την ίδρυση του τμήματος ΜΠΡΙΤΖ στον ΣΑΤ, και τη δημιουργία ενός βασικού πυρήνα Τριπολιτών αθλητών, που διευρύνεται συνεχώς μέχρι σήμερα. Μάλιστα, αυτή η ομάδα έχει σημειώσει μέχρι σήμερα πολύ καλές εμφανίσεις στα τουρνουά που συμμετέχει ανά την Ελλάδα.
Επίσης, το παρόν τουρνουά θα είναι μια καλή πρώτη ευκαιρία να συμμετάσχουν και οι περίπου 20 νέοι αθλητές ΜΠΡΙΤΖ που εκπαιδεύτηκαν το τελευταίο 4μηνο στο δωρεάν σεμινάριο που οργάνωσε ο ΣΑΤ. Το σεμινάριο αυτό ήταν μια ευγενική προσφορά του δασκάλου του ΜΠΡΙΤΖ Πάνου Ευσταθίου (καταγωγή από Κανδήλα), ο οποίος κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο να μεταδώσει στο κοινό του τα μυστικά του Αγωνιστικού ΜΠΡΙΤΖ, και να δημιουργήσει μια άριστα καταρτισμένη ομάδα νεοφωτίστων μπριτζέρ.
Η ομορφιά και η ιστορικότητα της Αρκαδικής γης, σε συνδυασμό με την ξεχωριστή οργάνωση του τουρνουά του ΣΑΤ, τις παροχές και τη ζεστή φιλοξενία προς τους συμμετέχοντες, έχουν αποτυπωθεί στη συνείδηση των μπριτζέρ Πανελλαδικά και έχουν καθιερώσει το ARCADIA BRIDGE OPEN ως ένα σταθερό ετήσιο ραντεβού των φίλων του ΜΠΡΙΤΖ. Αυτό ήταν το μεγάλο στοίχημα των ανθρώπων του ΣΑΤ, που δουλεύουν πολλούς μήνες τώρα για την επιτυχία των διοργανώσεων αυτών.
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής: 1η ημερίδα την Παρασκευή 25/1 στις 21:00, 2η ημερίδα το Σάββατο 26/1 στις 18:00 και 3η ημερίδα την Κυριακή 27/1 στις 11:00. Το Σάββατο βράδυ (22:30) προβλέπεται Party με DJ το Γιώργο Δοξαστάκη, με τη συμμετοχή όλων των αθλητών και της παρέας τους, ενώ την Κυριακή στις 15:00 αναμένεται να ξεκινήσει η επίσημη τελετή των απονομών. Επιπλέον, για τους εκλεκτούς φιλοξενούμενους μπριτζέρ θα γίνει το Σάββατο πρωί εκδρομική ξενάγηση στις ομορφιές της ορεινής Αρκαδίας.
Στη διοργάνωση, πέρα από τα κλασσικά έπαθλα (κύπελλα & μετάλλια), έχουν εξασφαλιστεί και ΕΠΑΘΛΑ ΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ για τα διακριθέντα ζεύγη αθλητών, χορηγία του Αρχοντικού Καλτεζιώτη. Τα “ΕΠΑΘΛΑ ΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ” είναι μια καινοτομία που εισήγαγε ο ΣΑΤ με τις Πανελλαδικές διοργανώσεις Ping-Pong, και αφορούν δωρεάν διαμονή των νικητών σε πολυτελή καταλύματα της Αρκαδικής γης.
Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης οφείλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς της διοργάνωσης, που στηρίζουν την επιτυχία της:
1. “ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΑΛΤΕΖΙΩΤΗ” (Κάψια Αρκαδίας), Ξενοδοχειακό συγκρότημα
2. “Οινοποιείο ΤΡΟΥΠΗ”, Φτέρη Μαντινείας
3. “Κέντρο Χοιρινού Κρέατος ΤΣΙΚΑΚΗΣ-ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ”
4. “ΚΑΝΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ” (Farelli Espresso-ΒΙΠΕ Τρίπολης), εταιρεία καφέδων.
5. “Ν. ΣΙΝΑΝΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ”, τυροκομική μονάδα, Πιάνα Αρκαδίας
6. “OLVIUM”, παραγωγή και εμπορία εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου.
Η παρακολούθηση της διοργάνωσης θα είναι ανοικτή στο κοινό, ενώ η αναλυτική προκήρυξη του ΣΑΤ που έχει δημιουργήσει θετική αίσθηση στον κόσμο του ΜΠΡΙΤΖ βρίσκεται στο site του συλλόγου (www.tripolitennis.gr), και στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΜΠΡΙΤΖ (www.hellasbridge.org).
Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε Κυριακή (19:00) & Τετάρτη (20:30) γίνονται τακτικές προπονήσεις της αγωνιστικής ομάδας ΜΠΡΙΤΖ του ΣΑΤ, και κάθε Πέμπτη (19:00) της μαθητικής ομάδας, στο σαλόνι του HOTEL ARTEMIS (Πλ Άρεως γωνία). Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να καλείτε την υπεύθυνη του τμήματος ΜΠΡΙΤΖ κα Χρονοπούλου (697-6858-622), ή τη Γραμματεία του ΣΑΤ 2710-556500, 556700, 2713-006696, 698-445-9999, ή να στείλετε e-mail στα: info@tripolitennis.gr, και bridge@otenet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *