Τρία σημαντικά έργα της Αργολιδο – Κορινθίας ενέταξε η Περιφέρεια στο Π.Δ.Ε. – Ευχαριστίες Τατούλη σε Χαρίτση και Κορκολή

3 Απριλίου 2018  /   Χωρίς Σχόλια

ΧΑΡΙΤΣΗΣΚΟΡΚΟΛΗΣΕυχαριστίες, προς τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξανδρο Χαρίτση (1) και το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς Παναγιώτη Κορκολή (2), εκφράζει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης (3), για την ένταξη τριών έργων στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας και Κορινθίας.

«Η εξασφάλιση των έργων αυτών δεν ήταν εύκολη υπόθεση, υπήρξε προϊόν αγαστής συνεργασίας» με τους ως άνω κυβερνητικούς παράγοντες, τονίζει ο περιφερειάρχης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

1) Του έργου «Προστασία κολυμβητικών περιοχών από πληθυσμιακές εξάρσεις μεδουσών κατά μήκος των ακτών του Κορινθιακού, μέσω προμήθειας και τοποθέτησης προστατευτικού πλωτού διχτυωτού συστήματος για δέκα (10) έτη», προϋπολογισμού 1 εκατομμυρίου ευρώ.
2. Του έργου της ανέγερσης κτιρίου παροχής συσσιτίων στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου.
3) Του έργου του Πνευματικού Κέντρου Λυγουριού, με προϋπολογισμό 1,7 εκατομμύρια ευρώ.
Ο κ. Τατούλης υπογράμμισε τη σημασία του έργου αυτού για την τοπική κοινωνία, όσο και για το Φεστιβάλ Επιδαύρου και το Λύκειο Επιδαύρου, σημειώνοντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υποστήριξη του έργου που επέδειξε ο Βουλευτής του Σύριζα Αργολίδας, Ιωάννης Γκιόλας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *