«Τρεις… και μη χειρότερα» στο Βιοχάλκο

3 Απριλίου 2013  /   Χωρίς Σχόλια

ΒΙΟΧΑΛΚΟΗ θεατρική κωμωδία του Μίνο Μπέλλεϊ (Mino Bellei ) με τίτλο «Τρεις … και μη χειρότερα» ανεβαίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο του Κοινωφελούς Ιδρύματος Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλος – Βιοχάλκο στο Στάδιο Τεγέας.

Τρεις αχώριστες φίλες, εβδομήντα ετών έκαστη, συναντιούνται για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα. Μια συνταξιούχος ηθοποιός, η οποία δεν μπορεί να αποχωριστεί τις μέρες της δόξας της, μια δυναμική και ενεργή επιχειρηματίας και μια απλή γυναίκα, ακόλουθος των δυο άλλων, περνούν, όπως κάθε χρόνο, μαζί τις γιορτές. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα θα είναι λίγο διαφορετικά, αφού θα βγουν στην επιφάνεια θέματα και ζητήματα που ήταν καλά κρυμμένα. Τα απρόοπτα και απρόβλεπτα γεγονότα, φτάνουν τη φιλία τους λίγο πριν το χείλος του γκρεμού… Πώς άραγε θα βρουν ξανά τις ισορροπίες τους οι τρεις φίλες;

Βιοχάλκο Παράσταση

Μια παράσταση σε σκηνοθεσία του Γ. Διαμαντόπουλου με πρωταγωνίστριες την Ιλιάς Λαμπρίδου, την Τζέσυ Παπουτσή και τη Βίλμα Τσακίρη, την Κυριακή 7 Απριλίου στις 7.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος στο Στάδιο Τεγέας Τεγέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *