Το Μαλλιαροπούλειο ανοιχτό και πάλι στο κοινό

22 Μαρτίου 2013  /   Χωρίς Σχόλια

Όλα έτοιμα για τη σημερινή, πρώτη, παράσταση.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜετά από 50 χρόνια θα ανοίξει ξανά τις πύλες του προς το κοινό το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης, αφού σήμερα Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013 η παράσταση «Ο Συμβολαιογράφος» κάνει πρεμιέρα στις 21:00.
«Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η λειτουργία του Θεάτρου», σύμφωνα με τον δήμαρχο Τρίπολης κ. Ι. Σμυρνιώτη, ο οποίος τόνισε πως το Θεάτρο και τα δρώμενα που θα λαμβάνουν χώρα σε αυτό δεν απευθύνονται μόνο σε κατοίκους και δημότες της Τρίπολης, αλλά σε άτομα που κατοικούν σε όλη την Περιφέρεια και όχι μόνο.
Ο δήμαρχος Τρίπολης σε δηλώσεις του χθες Πέμπτη (21/3), ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στη διατήρηση του Θεάτρου και υποστήριξε πως σκοπός είναι να υπάρξει ένα πλήρες πρόγραμμα παραστάσεων για το υπόλοιπο της χειμερινής περιόδου. Επίσης, τόνισε ότι «Στόχος της δημοτικής αρχής είναι να μην κλείσει ξανά το Θέατρο», ενώ σε ερώτηση για συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας ο δήμαρχος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, λέγοντας πως «Είμαστε ανοιχτοί σε όλα».
Όσον αφορά στα εισιτήρια και τις τιμές τους ο δήμαρχος Τρίπολης διευκρίνισε πως «Εκ των πραγμάτων οι παραστάσεις δεν μπορεί να είναι δωρεάν, αλλά ο Δήμος θα συμβάλλει στο να υπάρξουν τιμές για όλα τα βαλάντια».
Η πρόεδρος του νομικού προσώπου του Δήμου κα. Χριστίνα Ζαμπαθά αναφερόμενη στο ίδιο θέμα δήλωσε πως οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται σε λογικά πλαίσια, ενώ για την παράσταση της Λυρικής σκηνής, εξ’ αιτίας της απήχησής της, αν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, θα τοποθετηθούν video walls στον προαύλιο χώρο του Θεάτρου δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε περισσότερο κόσμο να παρακολουθήσει την παράσταση. Το κοινό μπορεί να προμηθεύεται εισιτήρια για τις παραστάσεις κάθε απόγευμα από τις 17:30-20:30 από το χώρο του Θεάτρου.
Σχετικά με τα προβλήματα του κτιρίου η κα Ζαμπαθά δεν αρνήθηκε την υπαρξή τους, αλλά όταν ιεραρχούνται σωστά και παρακολουθούνται στην πράξη μπορούν να αντιμετωπιστούν.

Α.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *