Τη στήριξη των αγροτοκτηνοτρόφων ζητά το Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

24 Ιουνίου 2020  /   Χωρίς Σχόλια

Στα πλαίσια της προσπάθειας για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης λόγω του COVID 19 και τη στήριξη της κοινωνίας από τις δυσμενείς επιπτώσεις της πανδημίας, ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας οργάνωσε συνέντευξη τύπου που έγινε στο χωριό Σιλίμνα Αρκαδίας.
Οι Γιώργος Περδικάρης ελαιοπαραγωγός, ο Νίκος Τσιοτίνας αγρότης καλλιεργητής κηπευτικών και ο Μάκης Μπαρουξής κτηνοτρόφος, μέλη του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της Ν.Ε του ΣΎΡΙΖΑ Αρκαδίας, μίλησαν για το κίνδυνο αφανισμού που διατρέχει αυτή τη στιγμή ο πρωτογενής τομέας της χώρας μας και για τα μεγάλα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Αγροτοκτηνοτρόφοι μας..
Η εξαίρεση από κάθε ίχνος βοήθειας της κυβέρνησης προς τους Αγροτοκτηνοτρόφους, έστω και εκείνης της πενιχρής που δόθηκε σε άλλους κλάδους της οικονομίας, δείχνει το μέγεθος της αδιαφορίας της κυβέρνησης για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας.
Η αδιαφορία αυτή της κυβέρνησης, σε συνδυασμό και με τις καταστροφικές καιρικές συνθήκες που έπληξαν φέτος τις καλλιέργειες, έχουν κάνει την κατάσταση αφόρητη.
Το Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας ζητάει από την κυβέρνηση την στήριξη αυτού του τόσο σημαντικού για την οικονομία της χώρα μας τομέα παραγωγής, διαφορετικά οι Αγροτοκτηνοτρόφοι θα αναγκαστούν να συναντηθούν στους δρόμους του αγώνα.
Από το Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής
του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *