Τελειώνει του προπονητή στον Παναρκαδικό

Κοντά σε συμφωνία με τον επόμενο του προπονητή βρίσκεται ο Παναρκαδικός, τον άνθρωπο που θα αναλάβει τη δύσκολη αποστολή να μπει ως το ακλόνητο φαβορί στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας της επερχόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου.


Ο Παναρκαδικός μετά από συνεχόμενα χρόνια παρουσίας στη Γ’ Εθνική την εφετινή σεζόν θα αγωνιστεί στην Α’ Αρκαδίας σ’ ένα πρωτάθλημα ιδιαίτερα απαιτητικό βάσει των ομάδων που θα αγωνιστούν ενώ για τους πράσινους για ακόμα ένα λόγο. Γιατί αναγκαστικά είναι το φαβορί.


Οι πράσινοι κουβαλούν τη βαριά ιστορία των ομάδων προηγούμενων δεκαετιών που αποτελεί κληρονομιά για όλη την Αρκαδία και είναι αναπόφευκτο να λογίζονται ως το πρώτο φαβορί για άνοδο την επόμενη σεζόν ειδικότερα από τη στιγμή που φέτος υποβιβάστηκαν από τη Γ’ Εθνική.


Η νέα διοίκηση των πράσινων έχει σηκώσει ήδη μανίκια με το πρώτο θέμα που αναμένεται να οριστικοποιηθεί να είναι αυτό του προπονητή, κάτι που πρέπει να γίνει. Διότι, με τον καινούργιο προπονητή θα πρέπει να γίνουν οι συζητήσεις για το μπάτζετ και το ρόστερ.


Τις τελευταίες μέρες υπάρχει κινητικότητα στους πράσινους οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες πλησιάζουν στον νέο τους προπονητή.


Όλα δείχνουν ότι ο νέος προπονητής θα είναι Αρκάς και μάλιστα θα γνωρίζει καλά τον Παναρκαδικό αφού έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην ομάδα, τόσο στα τοπικά όσο και στη Γ’ Εθνική.


Μάλιστα, φαίνεται να απομένει μόνο η ανακοίνωση του νέου τεχνικού αφού μιλάμε για προχωρημένες συζητήσεις ανάμεσα στις 2 πλευρές και το μόνο που μένει είναι να δούμε είναι το αν θα επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ τις επόμενες ώρες!

Σχετικές δημοσιεύσεις