Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. της ΠΕΔ Πελοποννήσου • Υπεύθυνος Αρκαδίας ο δήμαρχος Β. Κυνουρίας, Γιώργος Καμπύλης

Στις 16 Φεβρουαρίου 2024 ημέρα Παρασκευή, και ώρα 15:00 στην Τρίπολη, στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωση Δήμων Πελοποννήσου (δ/νση Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’ 18, Τρίπολη), συνεδρίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ Πελοποννήσου, όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της 14η Φεβρουαρίου 2024, με μοναδικό θέμα: «Εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου, Γραμματέα και των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ε.Δ. Πελοποννήσου».

Η συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε Σώμα, διαμορφώθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ μετά από ψηφοφορία, ως εξής:

Πρόεδρος: Αθανάσιος Βασιλόπουλος, Δήμαρχος Καλαμάτας

Αντιπρόεδρος Α’: Δήμος Βέργος, Δήμαρχος Ευρώτα

Αντιπρόεδρος Β’: Ιωάννης Γεωργόπουλος, Δήμαρχος Ερμιονίδας

Γραμματέας: Γεώργιος Γκιώνης, Δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας Αγ. Θεοδώρων

Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής: Ευάγγελος Βαλιώτης, Δημοτικός Σύμβουλος Σπάρτης.

Από τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ. ορίστηκε ως υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, Γεώργιος Καμπύλης (φωτ.), καθώς και οι κατ’ τόπους υπεύθυνοι για τις Περιφερειακές Ενότητες και συγκεκριμένα οι:

Υπεύθυνος Αργολίδας: Ιωάννης Γεωργόπουλος

Υπεύθυνος Αρκαδίας: Γεώργιος Καμπύλης

Υπεύθυνος Κορινθίας: Γεώργιος Γκιώνης

Υπεύθυνος Λακωνίας: Δήμος Βέρδος

Υπεύθυνος Μεσσηνίας: Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Σε δηλώσεις του, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρώτης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, ο νέος Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Πελοποννήσου και Δήμαρχος Καλαμάτας, Αθανάσιος Βασιλόπουλος, ανέφερε:

«Όπως έχουμε δεσμευτεί, ως νέα διοίκηση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου, σε κλίμα ενότητας, με διάθεση συνεργασίας και με πολύ όρεξη για προσφορά, θα εργαστούμε προκειμένου να επιτύχουμε τους σκοπούς της Ένωσης, επ’ ωφελεία των Δήμων μας και ευρύτερα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Όλοι μαζί, καλούμαστε να διεκδικήσουμε για τους Δήμους μας, να αντιμετωπίσουμε μικρά και μεγαλύτερα θέματα και να εργαστούμε συλλογικά με στόχο τη βελτίωση της λειτουργίας των Υπηρεσιών μας και κατ’ επέκταση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας».

Σχετικές δημοσιεύσεις