Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, ο δήμαρχος Γορτυνίας, Στάθης Κούλης

20 Νοεμβρίου 2019  /   Χωρίς Σχόλια

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση εκ μέρους των Εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πανελλαδικά, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 15ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Ελληνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων στην Αθήνα, το οποίο συνδιοργάνωσαν το ΕΔΔΥΠΠΥ και ο Δήμος Αθηναίων, με την Αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, του Υπουργείου Υγείας, του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Τουρισμού και την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) & του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Με 228 μέλη ΟΤΑ, το Ελληνικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων έχει ήδη μια επιτυχημένη πορεία εντός και εκτός Χώρας, που του επιτρέπει να πρωτοστατήσει και στην υιοθέτηση των νέων πολιτικών και Συμφωνιών. Πρόεδρος επανεκλέχθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ο οποίος ανέφερε ότι: “Το Ελληνικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων συνεχίζει δυναμικά το έργο του με συνέπεια στις κατευθύνσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας”.

Διάκριση για την Γορτυνία η εκλογή Στάθη Κούλη στο Διοικητικό Συμβούλιο

Μια ιδιαίτερη διάκριση για τον δήμαρχο Γορτυνίας Στάθη Κούλη , κατά τις εργασίες του 15ου Συνεδρίου του Διαδημοτικού Εθνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων , ήταν εκλογή του στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Ο δήμος Γορτυνίας που συμμετέχει στο Δίκτυο Υγιών Πόλεων , πήρε μέρος στο τριήμερο συνέδριο εκπροσωπούμενος από τον δήμαρχο Στάθη Κούλη και την δημοτική Σύμβουλο και αντιπρόεδρο της ΔΗΚΕΓ κ. Παναγιώτα Μπέτσα.

Για την εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου , ψήφισαν εκπρόσωποι από τους δήμους της χώρας οι οποίοι συμμετέχουν στο Δίκτυο Υγιών Πόλεων.

Κατά την συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ο Στάθης Κούλης ανέλαβε τα καθήκοντα του Γραμματέα Αποκεντρωμένων και Παραμεθόριων περιοχών, που έχει ιδιαίτερο εθνικό και κοινωνικό υπόβαθρο.

Ο κ.Στάθης Κούλης μετά την εκλογή του ανέφερε: “Είναι ιδιαίτερη τιμή στο πρόσωπο μου αλλά και στην Γορτυνία η εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο ενός τόσο σημαντικού θεσμού , που έχει καταγράψει σημαντικό κοινωνικό έργο. Οι πολιτικές αλλά και οι πρωτοβουλίες του συγκεκριμένου Δικτύου είναι απαραίτητα εργαλεία για τους Δήμους, ώστε να προσφέρουν υπηρεσίες πρόληψης και προαγωγής υγείας στους πολίτες τους. Άλλωστε στην εποχή που ζούμε γνωρίζουμε την αναγκαιότητα της πρόληψης και ότι αυτή αποτελεί την καλύτερη «θεραπεία». Ο Δήμος Γορτυνίας συμμετέχει ενεργά και θα αξιοποιήσει τις προτάσεις του ΕΔΔΥΠΠΥ διότι η ποιότητα ζωής των δημοτών μας αποτελεί για μένα αταλάντευτο πολιτικό στόχο! Μέσα από την συμμετοχή μου στο Διοικητικό Συμβούλιο , θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης των συναδέλφων μου , αυτοδιοικητικών και να συμβάλλω στην συνολική προσπάθεια”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *