Στη Γερμανία με την εθνική ομάδα η Φαρφαρά!

3 Ιουνίου 2022  /   Χωρίς Σχόλια

Στην Γερμανία με την εθνική ομάδα Ποδηλασίας πίστας θα βρεθεί από τις 3 ως τις 7 του Ιουνίου η ποδηλάτρια της ΑΕΚ Τρίπολης, Κωνσταντίνα Φαρφαρά.


Η Πανελλήνια Πρωταθλήτρια από την Αρκαδία εξαργυρώνει με αυτό τον τρόπο τις εξαιρετικές επιδόσεις της τον τελευταίο καιρό τόσο σε εγχώριες όσο και σε διεθνείς διοργανώσεις.


Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Τρίπολης:


«Μετά τις επιτυχίες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας ήρθε η στιγμή για την Κωνσταντίνα Φαρφαρα της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ να αγωνιστεί με τα χρώματα της εθνικής σε διεθνείς αγώνες πίστας στη Γερμανία. Η ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει στις 3 Ιουνίου και θα επιστρέψει στις 7 του μήνα. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ!».


Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας με την οποία γνωστοποιείται η κλήση της νεαρής πρωταθλήτριας της ΑΕΚ Τρίπολης στην Εθνική:

«Μετά από εισήγηση των Ομοσπονδιακών Προπονητών και τη σύμφωνη γνώμη του Έφορου Εθνικών ομάδων, καλούνται οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες, για να συμμετάσχουν σε διεθνείς αγώνες πίστας στη Γερμανία από 4 έως 6 Ιουνίου 2022.

  1. Μηλάκη Αργυρώ (Π.Α.Σ. Άτλας Ρεθύμνου)
  2. Παναγάκος Πέτρος (Σπαρτιατικός Γ.Σ.)
  3. Φαρφαρά Κωνσταντίνα (Α.Ε.Κ. Τρίπολης)
  4. Χαρόβας Μιλτιάδης (Π.Ο. Βόλου)

Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 3 Ιουνίου και θα επιστρέψει στις 7 του μήνα. Για τις λεπτομέρειες της μετακίνησης, οι αθλητές/τριες να επικοινωνήσουν με τον Έφορο Εθνικών Ομάδων κ. Γιάννη Παπασταματάκη ή με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Βαρβεράκη.».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *