Στην Εθνική κορασίδων κλήθηκε η Ζωή Παναγιωτοπούλου της Άμιλλας Τρίπολης!

Στην προεπιλογή της Εθνικής Κορασίδων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ16, που θα διεξαχθεί στις 19-27 Αυγούστου στην Πορτογαλία, κλήθηκε η Ζωή Παναγιωτοπούλου!


Η αθλήτρια της Άμιλλας Τρίπολης που έδωσε πρόσφατα το παρών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων κατακτώντας την 7η θέση, βρίσκεται στις 16 επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή για την βασική προετοιμασία της ομάδας ενόψει του Ευρωπαϊκού που θα διεξαχθεί στην Αρναία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Η Εθνική Κορασίδων αρχίζει την δική της προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 που θα διεξαχθεί 19-27 Αυγούστου στο Ματοσίνιος της Πορτογαλίας.

Οι αθλήτριες που καλούνται είναι οι: Σοφία Γιαπιτζόγλου, Έλενα Μηλιαρά (Ανδρογέας), Μαργαρίτα Μπάτσιου, Αγγελική Ζιάκα, Δανιέλα Φελούρη (Παναθηναϊκός), Θεοδώρα Τσιανασλίδου, Φωτεινή Σίρπα (Παναθλητικός), Παναγιώτα-Ρουμπίνη Στολίγκα, Ναταλία Αρσενιάδου (Εσπερίδες Καλλιθέας), Λύδια Χατήρα (Αγ. Παρασκευή), Βασιλική Σιουμουρέκη (Ολυμπιακός Β.), Βασιλική Χωλοπούλου (Λασσάνης Κοζάνης), Αριστέα Παρασκευοπούλου (Αθηναϊκός), Ζωή Παναγιωτοπούλου (Άμιλλα Τρίπολης), Νικολίτσα Τόγια (ΠΑΟΚ), Παναγιώτα Καλογήρου (Άρης Θεσσαλονίκης).

Οι αθλήτριες που κλήθηκαν την Δευτέρα 18 Ιουλίου θα πρέπει να βρίσκονται στις 09.00 στο ΟΑΚΑ. Οι αθλήτριες από τη Θεσσαλονίκη θα πρέπει να βρίσκονται στα γραφεία της ΕΚΑΣΘ (Καυτατζόγλειο) στις 16.00,. Η ομάδα θα κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της στην Αρναία.».

Σχετικές δημοσιεύσεις