Συνεργασία και αλληλοϋποστήριξη μεταξύ της ΠΑΕ Αστέρα και του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης

Εισιτήρια διαρκείας σε όλα τα μέλη του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης σε μειωμένες τιμές προσφέρει η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, θέλοντας να στηρίξει έμπρακτα τις επιχειρήσεις της πόλης, με αφορμή τη διήμερη γιορτή εμπορίου (Λευκές Νύχτες), που θα πραγματοποιηθούν στην Τρίπολη, στις 29 και 30 Αυγούστου.


Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν από κοινού τη Δευτέρα 28 Αυγούστου στο κεντρικό κατάστημα της ομάδας στην Τρίπολη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, κ. Γιώργος Μποροβήλος, τόνισε πόσο σημαντική είναι η συνεργασία μεταξύ των φορέων της πόλης και πως η ΠΑΕ Αστέρας θα στέκεται πάντα δίπλα στις επιχειρήσεις. Ακόμη, επισήμανε πως στο πλαίσιο της διήμερης γιορτής εμπορίου η μπουτίκ του Αστέρα Τρίπολης θα διαθέτει προσφορές για όποιον φαν της ομάδας επιθυμεί να αγοράσει αναμνηστικά της.


Με τη σειρά τους, ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης, Θέμης Ζούζουλας και ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Μπιλιώνης ευχαρίστησαν θερμά την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για αυτή της την προσφορά και έδωσαν ραντεβού στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Σχετικές δημοσιεύσεις