Σε λειτουργία το σύστημα υποδοχής των αιτήσεων ΟΣΔΕ 2020

3 Απριλίου 2020  /   Χωρίς Σχόλια

Με απόφαση του ΟΠΕΚΕΠΕ από 31-3-2020  έχει τεθεί και πάλι σε λειτουργία το σύστημα υποδοχής των αιτήσεων ΟΣΔΕ 2020, με τη χρήση απομακρυσμένης επικοινωνίας.

Η Αναπτυξιακή Πάρνωνα Α.Ε. πληροφορεί τους αγρότες- κτηνοτρόφους που θα υποβάλουν αιτήσεις ΟΣΔΕ για το έτος 2020, ότι τα σημεία υποδοχής των αιτήσεων της  Αναπτυξιακής Πάρνωνα Α.Ε άνοιξαν και θα επαναλειτουργήσουν από 01-04-2020 για την εξυπηρέτησή τους.

Σύμφωνα με τις  οδηγίες του ΟΠΕΚΕΠΕ, η υποβολή των αιτήσεων στα σημεία υποδοχής του Κέντρου της  Αναπτυξιακής Πάρνωνα Α.Ε, θα πραγματοποιείται μόνο με απομακρυσμένη επικοινωνία μεταξύ του παραγωγού και των υπαλλήλων των Κέντρων, τα δε δικαιολογητικά θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά ή εναλλακτικά με τη χρήση είτε ταχυδρομείου, είτε υπηρεσιών ταχυδιανομής (courier). Οι παραγωγοί θα καταθέτουν τις αιτήσεις τους εξουσιοδοτώντας ηλεκτρονικά εκπρόσωπο του ΚΥΔ, σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο των εξουσιοδοτήσεων.

Η Αναπτυξιακή Πάρνωνα ΑΕ, διαθέτει όλα τα τεχνικά μέσα και τις σχετικές εξουσιοδοτήσεις και ξεκίνησε την εφαρμογή συστήματος απομακρυσμένης εργασίας, έχοντας την δυνατότητα να παρέχει πληροφορίες ή διευκρινήσεις   χωρίς  την φυσική παρουσία  των ενδιαφερόμενων. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προγραμματίζονται ραντεβού στα γραφεία μας. Τα σημεία υποδοχής και εξυπηρέτησης ΟΣΔΕ, είναι τα ακόλουθα:

Η Αναπτυξιακή Πάρνωνα Α.Ε. με αίσθημα ευθύνης προς την τοπική κοινωνία,  με γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων της, καθώς και την προστασία της δημόσιας υγείας, έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των υπαλλήλων της καθώς και των εξυπηρετούμενων παραγωγών, ώστε και οι  παραγωγοί να μπορούν να συμμορφώνονται με αυτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *