1 ΠΕ Μηχανικό – Μηχανολόγο και 1 ΔΕ Μηχανοτεχνικό ΑΗΣ, ΥΗΣ & Αεριοστροβίλων, ζητά ο ΥΗΣ Λάδωνα

6 Απριλίου 2021  /   Χωρίς Σχόλια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, για πρόσληψη Εποχικού Προσωπικού, κάνει κατά καιρούς η ΔΕΗ Α.Ε. τις οποίες εκδίδει και δημοσιεύει στις αθηναϊκές εφημερίδες, όπως λ.χ. η με ημερομηνία, Τρόπαια, 09 Μαρτίου 2021, που αφορά στην πρόσληψη δύο ατόμων στον ΥΗΣ Λάδωνα (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ’ αριθ. ΣΟΧ 1/2021).

Το οξύμωρον της υποθέσεως είναι ότι ―σύμφωνα με την εν λόγω Ανακοίνωση― οι υποψήφιοι θα επιλεγούν με βάση το κριτήριο εντοπιότητας. Και όμως, η εν λόγω Ανακοίνωση δεν δημοσιεύθηκε σε καμία τοπική εφημερίδα!

Στην Αρκαδία, με έδρα την Τρίπολη, κυκλοφορούν δύο ημερήσιες εφημερίδες, ενταγμένες αμφότερες στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Περιφερειακού και Τοπικού Τύπου και απολαμβάνουν όλων των δικαιωμάτων που υπαγορεύει ο νόμος ο οποίος σύστησε αυτό το Μητρώο.

Η μη δημοσίευση αντίστοιχης ανακοίνωσης, εκ μέρους του ΥΗΣ Λάδωνα, στις τοπικές εφημερίδες δεν γίνεται για πρώτη φορά, με συνέπεια αφενός τον περιορισμό ουσιαστικής δημοσιότητας, αφετέρου οικονομική ζημία των πολύπαθων τοπικών εφημερίδων.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωσή μας, η εφημερίδα μας «ΠΡΩΙΝΟΣ ΜΟΡΙΑΣ» ξεκίνησε την έντυπη έκδοσή της, πριν από 32 χρόνια ως μηνιαία, από εκείνα τα χωριά της περιοχής του ΥΗΣ Λάδωνα. Εκεί είναι η βάση των συνδρομητών – αναγνωστών της και αναρωτιέται κανείς πώς οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πληροφορηθούν το περιεχόμενο της εν λόγω ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ,  προκειμένου να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους στις κάτωθι τοπικές κοινότητες στις οποίες αναφέρεται η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΥΗΣ Λάδωνα;

ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ 

Α. Οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα κατατάσσονται σε πίνακες κατά ειδικότητα με βάση το κριτήριο της εντοπιότητας με την εξής σειρά: 

(1) Προηγούνται οι Δημότες των παρακάτω Τοπικών Κοινοτήτων των Δημοτικών Ενοτήτων από τις οποίες απαλλοτριώθηκαν ή αγοράστηκαν εκτάσεις για τις ανάγκες του ΥΗΣ Λάδωνα: 

Δημοτική Ενότητα Τροπαίων : (Τροπαίων, Περδικονερίου, Σπάθαρη, Βυζικίου), 

Δημοτική Ενότητα Κλείτορος: (Πουρναριάς, Ξηροκαριταίνης, Βαλτεσινίκου, Μυγδαλιάς, Κερπινής), 

Δημοτική Ενότητα Κοντοβαζαίνης:(Βάχλιας, Δήμητρας, Κοντοβαζαίνης), 

Δημοτική Ενότητα Λαγκαδίων: (Λαγκαδίων), 

Δημοτική Ενότητα Παϊων: (Δάφνης), 

(Α΄ βαθμός εντοπιότητας) 

(2) Έπονται οι Δημότες των υπόλοιπων Τοπικών Κοινοτήτων των ανωτέρω Δημοτικών Ενοτήτων, δηλαδή: 

Δημοτική Ενότητα Τροπαίων: (Δόξης, Καλλιανίου, Καστρακίου, Λιβαδακίου, Νεοχωρίου Γορτυνίας, Ραχών, Σταυροδρομίου, Τριποταμιάς, Χώρας και Αετορράχης), 

Δημοτική Ενότητα Κλείτορος: (Αγριδίου, Δρακοβουνίου, Θεοκτίστου και Πρασίνου), 

Δημοτική Ενότητα Κοντοβαζαίνης: (Βελημαχίου, Βιδιακίου, Βούτση, Καρδαριτσίου, Μοναστηρακίου και Παραλογγών), 

Δημοτική Ενότητα Λαγκαδίων: (Λευκοχωρίου), 

Δημοτική Ενότητα Παΐων: (Αμυγδαλέας, Νασίων, Πάου, Πεύκου, Σκοτάνης, Χοβόλης).

Η ελλιπής δημοσίευση δημιουργεί προϋποθέσεις ενστάσεων, για όσους έχουν τα προσόντα, αλλά δεν πληροφορήθηκαν το περιεχόμενο της ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ της ΔΕΗ Λάδωνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *