Προπονητής του Απόλλωνα Τυρού ο Νίκος Παρασκευάς

22 Ιουνίου 2022  /   Χωρίς Σχόλια

Μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Δημήτρη Λαλουδάκη ο Νίκος Παρασκευάς αναλαμβάνει τα ηνία του Απόλλωνα Τυρού.

Ο 33χρονος τεχνικός πλέον, γεννηθείς στις 24/05/1989, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών και κάτοχος διπλώματος UEFA C και UEFA B.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει πλούσιο βιογραφικό ως ποδοσφαιριστής κι έχει αφήσει το δικό του στίγμα στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο, ξεχωρίζοντας όχι μόνο για το ταλέντο του, αλλά και για το ήθος και την αξιοπρέπειά του, εντός κι εκτός γηπέδων.

Η πρώτη επαφή με το ποδόσφαιρο έγινε σε ηλικία 12 ετών στην ακαδημία του Απόλλωνα, απ’ όπου ήρθε κι η κλήση για την μικτή Αρκαδίας με συνεχή παρουσία τα έτη 2001-2005.


Από το 2003 ενσωματώθηκε στην ανδρική ομάδα του Απόλλωνα Τυρού κι από τότε μετράει 19 έτη συνεχούς παρουσίας στους αγωνιστικούς χώρους και πάνω από 450 συμμετοχές σε αγώνες Α’ τοπικού και Κυπέλλου Αρκαδίας (2003-2008 /2012-2022 Απόλλων Τυρού) και στην Δ Εθνική (2008-2009 Ερμής Μελιγούς, 2009-2012 ΑΜΣ Βρασιές), με τους οποίους έχει κατακτήσει 2 Κύπελλα Αρκαδίας.

Ασχολήθηκε με την προπονητική το 2014, αναλαμβάνοντας μέχρι σήμερα τις ακαδημίες του Απόλλωνα, αποτελώντας τώρα τον συνδετικό κρίκο, ανάμεσα στους παλιούς του συμπαίκτες και στα παιδιά των ακαδημιών, που καλούνται να αναλάβουν πρωταγωνιστικό ρόλο στελεχώνοντας την ανδρική ομάδα.

Στην ανακοίνωση του ο Απόλλωνας Τυρού αναφέρει:

Ο Α.Σ.Π.Τ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον Νίκο Παρασκευά. Κάπτεν… και κόουτς Παρά.. για τους πρώην συμπαίκτες πλέον, κ. Νίκο για τα παιδιά των ακαδημιών, σου ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο ταξίδι που ξεκινάς και η ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ να αποτελέσει το εφαλτήριο για μια επιτυχημένη προπονητική καριέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *