Προοπτική «αντένας» της ΔΕΘ στη Μεγαλόπολη

10 Σεπτεμβρίου 2021  /   Χωρίς Σχόλια

Τη συνεργασία των δύο πλευρών ―Περιφέρειας Πελοποννήσου και Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης― στην προοπτική δημιουργίας στη Μεγαλόπολη ενός εκθεσιακού κέντρου – αντένας της ΔΕΘ, τόνισαν κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στη Θεσσαλονίκη τόσο ο περιφερειάρχης Παν. Νίκας, όσο και ο πρόεδρος της ΔΕΘ, Τ. Τζήκας και ο διευθύνων σύμβουλος, Κυρ. Ποζρικίδης, με στόχο την ανάπτυξη της περιοχής αυτής της Αρκαδίας κατά τη μετάβασή της στη μεταλιγνιτική εποχή.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι τιμώμενη Περιφέρεια από την ΔΕΘ φέτος, που συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, καθώς στον Μοριά άναψε πριν δύο αιώνες η σπίθα του απελευθερωτικού αγώνα των Ελλήνων.
Ο περιφερειάρχης, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων σημείωσε πως η Περιφέρεια έχει κάνει σημαντικά βήματα όσον αφορά στην επίλυση του προβλήματος των απορριμμάτων, τονίζοντας παράλληλα ότι ήδη έχει προχωρήσει στον σχεδιασμό για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τις πρόσφατες πυρκαγιές, διαθέτοντας περί τα 5 εκ. ευρώ για την πρώτη φάση των παρεμβασεων, ενώ αναμένεται και η συνδρομή από την πλευρά της κυβέρνησης.
Στη χθεσινή συνέντευξη μίλησαν επίσης, ο υφυπουργός Εσωτερικών, Στ. Καλαφάτης, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Β. Πατουλίδου, ο δήμαρχος της συμπρωτεύουσας, Κ. Ζέρβας και ο υπεύθυνος οργάνωσης της ΔΕΘ, Παν. Χατζηιωάννου.
Χθες βράδυ, η Περιφέρεια Πελοποννήσου παρέθεσε δείπνο σε δημοσιογράφους και εκπροσώπους μέσων ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *