«Προληπτική Ιατρική/Oδοντιατρική» για παιδιά στο Δήμο Τρίπολης

9 Δεκεμβρίου 2013  /   Χωρίς Σχόλια

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣΣτα πλαίσια της συνεργασίας του Δήμου Τρίπολης με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα πραγματοποιηθεί η δράση «Προληπτική Ιατρική/Oδοντιατρική» η οποία λειτουργεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας από 10 έως 14 Δεκεμβρίου στο κινητό πολυιατρείο, «ΙΠΠOΚΡΑΤΗΣ» που θα βρίσκεται στην πλατεία Άρεως στις ανωτέρω ημερομηνίες και ώρες 8.30 έως 16.30
Η δράση αφορά τα παιδιά του Δήμου Τρίπολης όπου θα έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν σε προληπτικό οδοντιατρικό, παιδιατρικό, οφθαλμιατρικό και ωτορινολαρυγγολογικό έλεγχο.
Θα συνοδεύονται από τους γονείς /κηδεμόνες/εκπαιδευτικούς και θα έχουν μαζί τους υπογεγραμμένη σχετική υπεύθυνη δήλωση και βιβλιάριο υγείας.
Τα σχολεία του Δήμου Τρίπολης έχουν ενημερωθεί από το τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Τρίπολης για την δράση και την εξέταση όλων των παιδιών και αυτών που δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης στους γιατρούς λόγω οικονομικών προβλημάτων.
O «ΙΠΠOΚΡΑΤΗΣ» στελεχώνεται από εθελοντές οδοντιάτρους /ιατρούς των αντίστοιχων ειδικοτήτων και για το λόγο αυτό ο Δήμος Τρίπολης ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Ιατρικό και Oδοντιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας για τη εθελοντική συμμετοχή τους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *