Πλήθος κόσμου και ιδιαίτερες γεύσεις συνέθεσαν το 2ο Street Food Festival στην Τρίπολη

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Street Food Festival που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας το προηγούμενο τριήμερο, από την Παρασκευή 8 έως την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.


Μια διοργάνωση η οποία υλοποιήθηκε για δεύτερη φορά με τη συνεργασία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, του Δήμου Τρίπολης, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης και του συλλόγου των Καφεστιατόρων Αρκαδίας.


Παρά τα πρώτα κρύα, πλήθος κόσμου και τις τρεις ημέρες βρέθηκε στην πλατεία Άρεως, για να απολαύσει μοναδικές αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, τοπική μπύρα και χρωματιστά κοκτέιλ.


Ινδική και ασιατική κουζίνα, burgers εμπνευσμένα από τα τοπικά αρκαδικά προϊόντα, corndogs, hotdogs, τηγανητό κοτόπουλο, λαχταριστά σάντουιτς αλλά και παραδοσιακοί λουκουμάδες ήταν μόνο λίγες από τις γεύσεις που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ή να ξαναγευτούν οι επισκέπτες.


Η προσέλευση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη, που ιδιαίτερα την πρώτη μέρα έναρξης του φεστιβάλ, ο χρόνος αναμονής σε συγκεκριμένους πάγκους ξεπερνούσε τη μισή ώρα, ενώ τα τραπεζάκια που είχαν τοποθετηθεί στο κέντρο της διοργάνωσης ήταν συνήθως γεμάτα.


Επιχειρήσεις εστίασης από την πόλη μας, αλλά και τη γύρω περιοχή, έδωσαν δυναμικό «παρών» στη φετινή διοργάνωση, ενώ δεν έλειψαν και οι επιχειρηματίες της Βόρειας Ελλάδας.


Τη γαστρονομική ποικιλία και τις γαργαλιστικές μυρωδιές που αιωρούνταν στην ατμόσφαιρα, συμπλήρωνε και η «παρέλαση» υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που έλαβε χώρα, καθώς όπως είναι γνωστό οι αυτοδιοικητικές εκλογές πλησιάζουν.
Αγγελική Γεωργοπούλου

Σχετικές δημοσιεύσεις