Πήρε διαρκείας του Αστέρα ο Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης

Εμπράκτως έδειξε τη στήριξή του προς τον Αστέρα Τρίπολης ο Εμπορικός Σύλλογος Αρκαδίας με μια συμβολική κίνηση.


Η ενημέρωση του Αστέρα Τρίπολης:


Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος υποδέχθηκε στο Star Store το Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Αρκαδίας, τα μέλη του οποίου εμπράκτως επιβεβαίωσαν τη στήριξή του στον σύλλογό μας.


Ο Εμπορικός Σύλλογος Αρκαδίας προχώρησε στη συμβολική κίνηση της αγοράς ενός εισιτηρίου διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες του ΑΣΤΕΡΑ για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος, παρέδωσε το εισιτήριο διαρκείας στον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αρκαδίας, κ. Θέμη Ζούζουλα και στους Α΄Αντιπρόεδρο, κ. Δημήτρη Μηλιώνη και Β’ Αντιπρόεδρο, κ. Παναγιώτη Πιτερό.


Ο κ. Μποροβήλος ευχαρίστησε το Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου για την έμπρακτη στήριξη που παρέχουν στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και τόνισε τη σημασία και το ρόλο που διαδραματίζει ο ΑΣΤΕΡΑΣ στην πόλη του.


Επίσης, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αναφέρθηκε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Περιφερειάρχη, κ. Παναγιώτη Νίκα με θέμα την κατασκευή στεγάστρου στο γήπεδο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Σχετικές δημοσιεύσεις