Πάτησε χορτάρι ο Πανθυρεατικός

Στα… βάσανα μπήκαν οι ποδοσφαιριστές του Πανθυρεατικού, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης (03/08) οι πρωταθλητές της Α’ Αρκαδίας πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση.

Με τους περισσότερους παίκτες του περσινού ρόστερ η ομάδα του Άρη Σαβούρδου ξεκίνησε την προετοιμασίας ενώ στην πρώτη των κιτρινόμαυρων έδωσαν το παρών αρκετά παιδιά από την ακαδημία της ομάδας.

Μεταγραφικά, δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή για την ομάδα του Πανθυρεατικού πέρα από τις αποχωρήσεις των Στρέμπα και Αρφάνη, όμως σύντομα αναμένονται οι πρώτες κινήσεις της ομάδας του Άστρους.

Η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα τα τελευταία δέκα χρόνια στην Α’ κατηγορία, αγωνίστηκε στα μπαράζ ανόδου με στόχο την άνοδο στη Γ’ Εθνική και ολοκλήρωσε μέσα στον Ιούνιο τις υποχρεώσεις χωρίς να πετύχει τον στόχο του προβιβασμού.

Πλέον, με τον Παναρκαδικό και τον Ερμή να υποβιβάζονται στα τοπικά πρωταθλήματα η υπόθεση πρωτάθλημα αναμένεται να είναι πιο δύσκολη από ποτέ τα τελευταία χρόνια επομένως αν ο Πανθυρεατικός θέλει να διεκδικήσει κι φέτος την άνοδο θα πρέπει να εμφανιστεί καλύτερος από την περσινή σεζόν.

Σχετικές δημοσιεύσεις