Μητσοτάκης – Σαμαράς παρουσιάζουν αύριο στη Μεσσήνη, τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό

Με την παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Πελοποννησιάρχη πρώην Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, πραγματοποιείται αύριο το απόγευμα στις 19:00, στο Δημαρχείο Μεσσήνης, η παρουσίαση της υποψηφιότητας του Δημήτρη Πτωχού (φωτ.), για περιφερειάρχη Πελοποννήσου.


Μετά από δύο προηγούμενες αναβολές, λόγω πυρκαγιών και πένθους για τους νεκρούς ιπτάμενους με το Καναντέρ, η Νέα Δημοκρατία κάνει για τρίτη φορά κάλεσμα για την παρουσίαση του νέου υποψηφίου περιφερειάρχη Πελοποννήσου.


Ο Δημήτρης Πτωχός, που διαθέτει σημαντική πολιτική εμπειρία και ιδιαίτερα αναγνωρισμένη και άκρως επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, δίνει τα πρώτα του διαπιστευτήρια στον πελοποννησιακό λαό, από τη Μεσσήνη και το δημαρχείο της πόλης, περιοχή όπου ο αείμνηστος δήμαρχος Παύλος Πτωχός (πατέρας του υποψήφιου περιφερειάρχη) άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του. Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται με ενδιαφέρον η εκδήλωση και φυσικά και τα όσα αυτή θα σηματοδοτήσει στην προσπάθεια που καταβάλλεται για να αποτελέσει η Περιφέρεια πρότυπο σε ολόκληρη την χώρα. Ήδη ο Δημήτρης Πτωχός έχει καταρτίσει ένα δυναμικό σχέδιο για την Πελοπόννησο, ενώ τα πρόσωπα που καθημερινώς προστίθενται στην όλη του προσπάθεια, …αποκαλύπτουν και τη δυναμική της υποψηφιότητάς του.

Σχετικές δημοσιεύσεις