ΠαΠελ: Διημερίδα “Beyond Football Conference 2024”, στη Σπάρτη

Το Εργαστήριο Οργάνωσης και Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την ομάδα “Beyond Sports”, ανακοινώνει τη διεξαγωγή της επιστημονικής διημερίδας “Beyond Football Conference 2024”. Αυτή η εκδήλωση σηματοδοτεί τη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αυτού του σημαντικού γεγονότος και συμπίπτει με την επετειακή συμπλήρωση 20 χρόνων από την αξέχαστη κατάκτηση του Euro 2004 από την Εθνική Ελλάδος στο ποδόσφαιρο.

Η διημερίδα θα λάβει χώρα στις 1 & 2 Μαρτίου 2024, στο ξενοδοχείο “Mystras Grand Palace Resort”, που βρίσκεται στη Σπάρτη.

Αυτή η επιστημονική διημερίδα επικεντρώνεται σε θέματα που ενδιαφέρουν ευρέως τον κόσμο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και συμβάλλει στη βιωσιμότητα των επαγγελματικών ποδοσφαιρικών σωματείων. Σκοπός μας είναι η διεξαγωγή ενός εποικοδομητικού διαλόγου μεταξύ των ενδιαφερομένων φορέων και των αθλητικών σωματείων, με στόχο την ανάδειξη χρήσιμων συμπερασμάτων και τη διατύπωση υλοποιήσιμων προτάσεων για το μέλλον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης, θα εξεταστούν οι στρατηγικές διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, η επίδραση των ακαδημιών στη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη των αθλητικών συλλόγων, καθώς και η εξέλιξη και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου μέσω των σύγχρονων καινοτόμων ψηφιακών τεχνολογιών, της Τεχνητής Νοημοσύνης και των Μεγάλων Δεδομένων, όπως και άλλα σημαντικά θέματα που απασχολούν το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Θα φιλοξενήσουμε αξιόλογους και διακεκριμένους ομιλητές από διάφορους τομείς της επιστήμης και του αθλητισμού, προσφέροντας μια διαθεματική πλατφόρμα για την ανταλλαγή ιδεών και προτάσεων και την προώθηση καινοτόμων προσεγγίσεων.

Η παρακολούθηση της διημερίδας είναι δωρεάν και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Για να εγγραφείτε δωρεάν στην εκδήλωση, να εξασφαλίσετε τη θέση σας και να λάβετε τη σχετική βεβαίωση παρακολούθησης, αναζητήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.ticketmaster.gr/showEventInformation.html?idEvent=2006515

Με τη συμμετοχή σας σε αυτή την αξιόλογη επιστημονική εκδήλωση θα συνεισφέρετε στον διάλογο για το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα!

Σχετικές δημοσιεύσεις