Ο όμιλος του Πανθυρεατικού για τα Play Off ανόδου στη Γ’ Εθνική

O πρωταθλητής Αρκαδίας, Πανθυρεατικός θα διεκδικήσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική με τους πρωταθλητές από τις ΕΠΣ Αχαΐας, Ζακύνθου, Ηλείας, Κεφαλληνίας – Ιθάκης, Λακωνίας και Μεσσηνίας.


Παναρκαδικός κι Ερμής Μελιγούς εκπροσώπησαν την Αρκαδία στη Γ’ Εθνική φέτος όμως αμφότεροι οι 2 σύλλογοι δεν κατάφεραν να φτάσουν στην παραμονή τους σ’ αυτήν.


Πλέον, ο… κλήρος πέφτει στον Πανθυρεατικό ο οποίος θα πρέπει να τερματίσει τουλάχιστον τρίτος σ’ ένα πρωτάθλημα ενός γύρου κι 7 αγωνιστικών με αντιπάλους τους πρωταθλητές από τις ΕΠΣ Αχαΐας, Ζακύνθου, Ηλείας, Κεφαλληνίας – Ιθάκης, Λακωνίας και Μεσσηνίας.


Στην Μεσσηνία ο Πανθουριακός βγήκε πρώτος, από τη Λακωνία ο Πανγυθεατικός θα μπει στα μπαράζ, ενώ στην ΕΠΣ Κεφαλληνίας-Ιθάκης ο Παλληξουριακός έχει κλειδώσει εδώ και καιρό το πρωτάθλημα.


Όσον αφορά τις εκκρεμότητες στην Ηλεία ο Πανηλειακός μετά από την ισοπαλία με 1-1 στην έδρα των Κρεστένων έχει το πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού την ίδια στιγμή που στην Αχαΐα η ΑΙ Πατραί προηγείται, ούσα στο +2 από τον Άρη Πατρών και στο +3 από την Θύελλα Πατρών.

Τέλος για το πρωτάθλημα της Ζακύνθου τον τίτλο διεκδικούν τα ζευγάρια Α.Σ. Ροίδου με Τσιλιβή και Θύελλα Αμπελοκήπων με ΑΟ Κατασταρίου.


1η Αγωνιστική (08/05) ΕΠΣ Αχαΐας – Πανθυρεατικός
2η Αγωνιστική (11/05) Ρεπό
3η Αγωνιστική (15(05) Πανθυρεατικός – Πανγυθεατικός
4η Αγωνιστική (22/05) Πανηλειακός/Κρέστενα– Πανθυρεατικός
5η Αγωνιστική (25/05) Πανθουριακός – Πανθυρεατικός
6η Αγωνιστική (29/05) Πανθυρεατικός – Παλληξουριακός
7η Αγωνιστική (05/06) ΕΠΣ Ζακύνθου – Πανθυρεατικός

Σχετικές δημοσιεύσεις