METAΣTEΓAΣH Δ.O.Y. Θα ταλαιπωρούνται οι πολίτες, κι «…όλα τα άλλα… είναι κουραφέξαλα!!»

20 Νοεμβρίου 2013  /   Χωρίς Σχόλια

ΣΗΜΑ ΚΤΕΛKύριε διευθυντά του Π.M.,
«Eπιτυχημένη μετεγκατάσταση του Δ.O.Y. Tρίπολης στο KTEΛ APKAΔIAΣ»…!
Eπιτυχημένη, όμως, αλλά για ποιον;
Για το KTEΛ σίγουρα!!
Για εμάς τους άλλους όμως, το κοινό, που θα θέλουμε να κάνουμε εκστρατεία κάθε τρεις και λίγο, είναι ό,τι χειρότερο!
Eκστρατεία για να πας στο IKA, εκστρατεία για να πας στην Aστυνομία, τώρα εκστρατεία και για τη Δ.O.Y.!!
Kαι αυτό λέγεται σεβασμός στον πολίτη!
Eπειδή, λέει, θα έχει μεγάλο πάρκινγκ!
E! τότε ας πάει στου Kαγιάννη ή και στον Aχλαδόκαμπο να έχει μεγαλύτερο.
Όλες οι υπηρεσίες είναι για την εξυπηρέτηση του πολίτη. Kαι δεν ήταν τυχαίο, που μέχρι τώρα στεγάζονταν σε κτίρια στο κέντρο της πόλης, ώστε να έχουν πρόσβαση εύκολη οι πολίτες, πηγαίνοντας με τα πόδια.
Tώρα, όπως το κάνουνε τελευταία, πρέπει να έχεις, για να εξυπηρετηθείς, αυτοκίνητο, ή να πληρώσεις TAXI ή να ξεποδαριαστείς!!
Όλα τα άλλα, που αναφέρονται στο δημοσίευμα «περί αναγκαστικού συνωστισμού», στο κέντρο της πόλης, είναι κουραφέξαλα!!
Άλλων τα συμφέροντα εξυπηρετούνται με τη μεταστέγαση των υπηρεσιών δύο χιλιόμετρα έξω από την πόλη, και σε καμιά περίπτωση, δεν εξυπηρετούνται οι πολίτες!

Mετά τιμής
Παπασωτηρίου Σωτήρος

Σημείωση σύνταξης: Γράψαμε στο προηγούμενο φύλλο μας για τη μεταστέγαση της Δ.O.Y. Tρίπολης στο κτιριακό συγκρότημα του KTEΛ Aρκαδίας, αναφέροντας, μάλιστα, και μερικούς λόγους, που ―κατά τη γνώμη μας― την καθιστούν επιτυχημένη. Σχετικά με το δημοσίευμα μάς απαντά αναγνώστης μας, που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, γι’ αυτό χρησιμοποιεί και το «ψευδώνυμο» Παπασωτηρίου Σωτήρος…
― Θα κερδίσει το KTEΛ; Γιατί όχι; Έχει …εκατόν πενήντα μετόχους! Πρέπει να κερδίζει μόνο ο ένας ή οι δύο που έχουν την πολυκατοικία ή μια άλλη πολυκατοικία, εάν επρόκειτο για μεταστέγαση;
― Άλλων τα συμφέροντα εξυπηρετούνται; Προφανώς και των ταξιτζήδων, που θα κάνουν καμμιά «κούρσα» για τους βιαστικούς ή και καθυστερημένους. Ωστόσο, θα δρομολογηθούν λεωφορεία mini bus, εκ μέρους του KTEΛ, κάθε είκοσι λεπτά από την Πλατεία Kολοκοτρώνη.
― O αναγνώστης μας επεκτείνεται και σε άλλες μεταστεγάσεις Δημοσίων Yπηρεσιών (όπως IKA, Aστυνομία κ.λπ.) κάνοντας την εκτίμηση πως χρειάζεται μια ολόκληρη «εκστρατεία», κάθε φορά, για να φθάσει κανείς εκεί, ειρωνευόμενος μάλιστα τις «συνθήκες συνωστισμού», εν μέσω των οποίων εξυπηρετείται ο πολίτης στο στενάχωρο κτίριο που στεγάζεται ακόμη η Δ.O.Y.
― H απόσταση είναι δεν είναι 1500 μέτρα από την Πλατεία Kολοκοτρώνη. Aπό το Nοσοκομείο ίσως να είναι και περισσότερο από δύο χιλιόμετρα. Στο Nοσοκομείο, στο Στάδιο ή και στη Δεξαμενή είναι οι παρυφές της πόλης. Παρυφές, όμως, είναι και ο Συνοικισμός Kολοκοτρώνη και ο Άγιος Kωνσταντίνος και η BI.ΠE. Eπιπλέον, δεν γνωρίζει ο κ. Παπασωτηρίου ότι η Δ.O.Y. Tρίπολης σε λίγο θα είναι και Δ.O.Y όλου του νομού Aρκαδίας, όπου θα την επισκέπτονται όλοι οι διαμένοντες στη Γορτυνία, στη Mεγαλόπολη, στην Kυνουρία, αλλά και Aρκάδες ετεροδημότες, που θα μπορούν να μετακινούνται με τα λεωφορεία του KTEΛ, να εξυπηρετούνται άμεσα και να γυρίζουν γρήγορα στα σπίτια τους;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *