Οι λεπτομέρειες του τουρνουά στο Βόλο

Αστέρας Τρίπολης, ΝΠΣ Βόλος, ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ θα λάβουν μέρος σε ένα φιλανθρωπικό τουρνουά στη πρωτεύουσα της Μαγνησίας από τις 7 ως τις 9 Αυγούστου.

Το τουρνουά διεξάγεται με σκοπό την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου και του ιδρύματος ΕΛΕΠΑΠ, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε αυτά τα δύο ιδρύματα.

Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ θα τεθούν αντιμέτωποι στον πρώτο αγώνα του τουρνουά στις 18:45 την προσεχή Κυριακή (07/09) ενώ στις 21:00 της ίδιας μέρας ο Βόλος θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την επόμενη μέρα οι ομάδες θα κάνουν χαλάρωμα ενώ τη Δευτέρα θα διεξαχθούν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός του τουρνουά.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση ανάμεσα στις καλύτερες επαρχιακές ομάδες της Ελλάδας θα διεξαχθεί για δεύτερη φορά, ενώ θυμίζουμε ότι ο Αστέρας Τρίπολης πέρυσι, είχε αναδειχθεί νικητής.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ομάδας του Βόλου:

Τουρνουά ποδοσφαίρου φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργανώνεται το τριήμερο 7-9 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό στάδιο με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων της Σούπερ Λίγκας και συγκεκριμένα του Βόλου, του ΟΦΗ, του Αστέρα Τρίπολης και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Το τουρνουά διεξάγεται με σκοπό την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου και του ιδρύματος ΕΛΕΠΑΠ, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε αυτά τα δύο ιδρύματα.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ και η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από την 2η πεζογέφυρα.

Εισιτήρια των αγώνων πωλούνται καθημερινά από το Ορφανοτροφείο Βόλου και από τα γραφεία του ιδρύματος ΕΛΕΠΑΠ, ενώ την ημέρα των αγώνων θα λειτουργεί εκδοτήριο στη 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου.


Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:

Κυριακή 7 Αυγούστου 2021

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ (18.45, Πανθεσσαλικό)

Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα (21.00 (Πανθεσσαλικό)

Τρίτη 9 Αυγούστου 2021

Μικρός τελικός (18.45, Βοηθητικό Πανθεσσαλικού)μ

Μεγάλος τελικός (21.00, Πανθεσσαλικό).

*Ο Μικρός τελικός θα διεξαχθεί στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, ενώ ο Τελικός (οι δύο νικητές) θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

*Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια του αγώνα, δεν θα υπάρχει ημίωρη παράταση, με το νικητή να αναδεικνύεται μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

*Μετά το τέλος του τουρνουά θα απονεμηθεί τρόπαιο στο νικητή της διοργάνωσης.

Σχετικές δημοσιεύσεις