Οι ημερομηνίες κλειδιά της νέας Super League

Γνωστές έγιναν από τη Super League οι σημαντικότερες ημερομηνίες ενόψει της νέας σεζόν, ενώ απαντήθηκε και το ερώτημα του πότε θα διακοπεί το πρωτάθλημα λόγω Παγκοσμίου Κυπέλλου.


Τις ημερομηνίες-κλειδιά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου παρουσίασε η Super League, δίνοντας απάντηση στο ερώτημα του πότε θα διακοπεί το φετινό πρωτάθλημα, λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.


Η διοργανώτρια Αρχή ανακοίνωσε πως η φετινή Super League Interwetten θα διακοπεί από την Κυριακή 13 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, τρεις μέρες αφότου διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Μουντιάλ.


Όπως ήταν ήδη γνωστό, το φετινό πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου, ενώ η κανονική του διάρκεια θα ολοκληρωθεί στις 12 Μαρτίου και τα playoffs με τα playouts θα ξεκινήσουν έξι μέρες αργότερα (18/3). Αυτά θα διαρκέσουν περίπου δύο μήνες, αφού τα τελευταία παιχνίδια είναι προγραμματισμένο να γίνουν στις 14 Μαΐου.


Σύμφωνα λοιπόν με το πρόγραμμα, ο πρώτος γύρος (13 αγωνιστικές) θα διαρκέσει από τις 20/8 έως τις 13/11, κάτι που σημαίνει πως το πρόγραμμα των ομάδων θα είναι πολύ δύσκολο και απαιτητικό.


Να θυμίσουμε, πως η κλήρωση του φετινού πρωταθλήματος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 25 Ιουλίου.

Χωρίς αλλαγές ως προς το φορμάτ και τις ομάδες που θα υποβιβαστούν, θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα της Super League.

Στη ΓΣ του Συνεταιρισμού που έγινε την Τετάρτη 13/7, η προκήρυξη του πρωταθλήματος που θα αρχίσει στις 20/8, εγκρίθηκε ομόφωνα και δεν περιλαμβάνει αλλαγές: ο 14ος δηλαδή, υποβιβάζεται απευθείας και ο 13ος θα δώσει μπαράζ με τον 2ο της Super League 2 ενώ δεν προκύπτουν αλλαγές ούτε στα play off, ούτε στα play out.

Σχετικές δημοσιεύσεις