Ογδόντα ανακοινώσεις νέων επιστημόνων παρουσιάστηκαν στο 2ο Διεθνές Συνέδριο Ανάπτυξης & Οικονομίας στη Θεσσαλονίκη

11 Ιουνίου 2016  /   Χωρίς Σχόλια

ΛΙΑΡΓΚΟΒΑΣ ΠΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ & ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΚΑΡΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Με ανακοινώσεις ογδόντα και πλέον νέων επιστημόνων από τα πεδία της επιστημονικής έρευνας στην Αγροτική Οικονομία (11), στην Επιχειρηματικότητα (17), στα Χρηματοοικονομικά (13), στον Πολιτισμό / Εκπαίδευση (9) και στην Οικονομική Ανάπτυξη (30), συνεχίζονται οι εργασίες του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου Ανάπτυξης & Οικονομίας στη Θεσσαλονίκη, που πρωταρχικώς διοργανώνουν το ΤΕΙ Καλαμάτας και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου μαζί με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας (University of National and World Economy) – Βουλγαρία και το Πανεπιστήμιο του Ιασίου (University Alexandru Ioan Cuza) – Ρουμανία.

Οι εργασίες του συνεδρίου διεκπεραιώνονται με την ευγενική χορηγία των ιδρυμάτων δύο κολοσσιαίων για τα ελληνικά δεδομένα μεσσηνιακών επιχειρήσεων, του Ιδρύματος ΓΕΩΡΓΙΟΥ & ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΚΑΡΕΛΙΑ (που αυτοτελώς χρηματοδότησε το 1ο Διεθνές Συνέδριο Ανάπτυξης & Οικονομίας, 2 & 3 Οκτωβρίου 2015 στην Καλαμάτα) και του Ιδρύματος ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ιδρυτή του ξενοδοχειακού συγκροτήματος  Costa Navarino.

Το συνέδριο ολοκληρώνεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι σύνεδροι αύριο θα επισκεφτούν τον Αρχαιολογικό Χώρο της Βεργίνας. Οι ανακοινώσεις θα δημοσιευθούν σύντομα με τη φροντίδα του προέδρου της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής του Συνεδρίου, αναπληρωτή Καθηγητή στο ΤΕΙ Καλαμάτας, Δημήτριου Π. Πετρόπουλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *