Νέα πλατεία κατασκεύασε στα Όχθια Γορτυνίας ο Σύλλογος Οχθιτών «Ο Προφήτης Ηλίας»

Με μεγάλη χαρά το Δ.Σ. του Συλλόγου Οχθιτών Αθήνας «Ο Προφήτης Ηλίας» ανακοινώνει την ολοκλήρωση ενός νέου έργου στα Όχθια Γορτυνίας. Το χωριό απέκτησε μια ακόμη πλατεία σ’ ένα σημείο με ασύλληπτη θέα που προσελκύει πατριώτες και νεολαία από του Ράφτη μέχρι τα Τρόπαια.

Στη θέση «Παλιόκαστρο» δημιουργήθηκε η νέα πλατεία με τα πέτρινα παγκάκια η οποία στο εξής θα φιλοξενεί τις στιγμές μας. Το έργο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από τον Γορτύνιο πολυπράγμονα καλλιτέχνη κ. Γιάννη Παναγιωτακόπουλο από Βαλτεσινίκο. Ο κύριος όγκος των υλικών προσφέρθηκε από τον Δήμο Γορτυνίας το περασμένο καλοκαίρι, ύστερα από σχετικό αίτημα του Συλλόγου, τον οποίο το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά. Το Δ.Σ. κάλυψε τις εξής δαπάνες. Πραγματοποίησε την αγορά μέρους των υλικών και αποπλήρωσε το συνεργείο του κ. Παναγιωτακόπουλου το οποίο, εργάστηκε για μέρες μέχρι να ολοκληρώσει αυτό το τόσο όμορφο έργο στο χωριό μας.

Το μαρμάρινο τραπέζι που κοσμεί τη νέα πλατεία είναι δωρεά της Προέδρου του Συλλόγου κας. Βανέσσας Μπουρνά. Τέλος, ενημερώνουμε τους πατριώτες ότι στα πλαίσια του ίδιου έργου καλύφθηκε με πλάκα και το αυλάκι της κεντρικής πλατείας των Οχθίων (Σπηλιά) που ήταν σε εκκρεμότητα, ολοκληρώνοντας έτσι την εικόνα της.

Ευχαριστούμε ολόψυχα τις οικογένειές μας που εργάζονται σκληρά και τους πατριώτες που στέκονται έμπρακτα στο πλευρό μας και με σύμπνοια, συμβάλουν καθοριστικά στην υλοποίηση των στόχων του Συλλόγου.

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Οχθιτών Αθήνας «Ο Προφήτης Ηλίας»

Σχετικές δημοσιεύσεις