Νέα Διοίκηση στο ΤΕΕ Πελοποννήσου

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 η Ειδική Συνεδρίαση της 60μελούς Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Πελοποννήσου, που αναδείχθηκε από τις εκλογές στις 19 Μαΐου 2024, για την εκλογή και ανακήρυξη των νέων Οργάνων Διοίκησης.

Με βάση τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών, η συγκρότηση των νέων Οργάνων Διοίκησης του ΤΕΕ Πελοποννήσου για την επόμενη τετραετή θητεία έχει ως κάτωθι:

ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:
Τσιώλη Χαρίκλεια Π.Μ.

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:
Κυριακοπούλου Αναστασία Π.Μ.

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:
Βερούτης Βασίλειος Μ.Μ.

ΜΕΛΗ:
Καρούντζος Λάμπρος Χ.Μ.
Κελλάρης Αναστάσιος Π.Μ.
Ξηνταροπούλου Βασιλική Αρχ.Μ.
Παπαδόπουλος Θεόδωρος Χ.Μ.
Σταυρόπουλος Κωνσταντίνος Αρχ.Μ.
Χαρτοφύλλης Νικόλαος Π.Μ.

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:
Κουτραφούρης Βασίλειος Π.Μ.

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:
Γιαξόγλου Ιωάννης Αγρ.Τ.Μ.

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:
Μπόκολας Δημήτριος Αγρ.Τ.Μ.

Η Πρόεδρος του ΤΕΕ Πελοποννήσου, Χαρίκλεια Τσιώλη, δήλωσε:

“Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους Μηχανικούς της Πελοποννήσου που στις πρόσφατες εκλογές του ΤΕΕ, επανεπιβεβαίωσαν την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στην απελθούσα (και επανεκλεγείσα) Διοίκηση του ΤΕΕ Πελοποννήσου.

Σας βεβαιώνομε ότι, θα συνεχίσομε, όπως κάναμε όλα τα περασμένα χρόνια, και στη νέα αυτή θητεία, με διάθεση, συνέπεια, σοβαρότητα και σεβασμό να μαχόμαστε και να υπηρετούμε το συμφέρον του κλάδου και του τόπου μας.

Θα συνεχίσομε, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια μέχρι σήμερα, με την ίδια δημιουργική ορμή, με τις αναγκαίες προτάσεις, δράσεις και πρωτοβουλίες με σκοπό τη βελτίωση των όρων άσκησης του επαγγέλματος του Μηχανικού, της αναβάθμισης της επιστημονικής, της επαγγελματικής και κοινωνικής του θέσης καθώς και την περαιτέρω αναβάθμιση του κύρους του ΤΕΕ.

Τέλος, στην κοινωνία και τις Αρχές της Πελοποννήσου, δηλώνομε ότι θα συνεχίσομε να είμαστε στην πρωτοπορία των προσπαθειών για τη νέα περήφανη Ευρωπαϊκή Ελλάδα, για μία Ελλάδα σύγχρονη, ψηφιακή και υπόδειγμα ανάπτυξης με αειφορία.”

Σχετικές δημοσιεύσεις