Μπήκε ηχηρά στο μεταγραφικό παζάρι ο Παναρκαδικός!

Μεταγραφές ουσίας που παράλληλα έκαναν κρότο ανακοίνωσε ο Παναρκαδικός που αν μη τι άλλο φωνάζει ότι θέλει σύντομα να επανέλθει στη Γ’ Εθνική!

Ο ιστορικός σύλλογος της Τρίπολης, το πρωί της Παρασκευής ανακοίνωσε τη συνεργασία του με δέκα παίκτες που συνδυάζουν ποιότητα, εμπειρία και τεχνογνωσία.

Η… αγία τριάδα της Μεγαλόπολης επιστρέφει και πάλι στο τριφύλλι.

Παρά την πρώτη αρνητική τους απάντηση οι αδελφοί Λυμπερόπουλοι, ο Νίκος και ο Δημήτρης άφησαν την ομάδα της Δόξας για να επιστρέψουν και πάλι στην ομάδα της Τρίπολης όπου έχουν αγωνιστεί για αρκετά χρόνια στη Γ’ Εθνική. Παράλληλα ο απροσπέλαστος αμυντικός Χρήστος Νάνος, που αποτελεί σημαία πιά του Παναρκαδικού, ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα.

Νιάτα…

Αλέμης, Αφματάι, Τασιόπουλος και Γιαννακούρας είναι 4 νέοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν δίπλα στους έμπειρους τον κορμό της ομάδας της Τρίπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναρκαδικού:

Η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. ανακοινώνει τις πρώτες δέκα ( 10 ) μεταγραφές και ανανεώσεις ποδοσφαιριστών για τη νέα αγωνιστική χρονιά 2022 – 2023.Πρόκειται για το βασικό κορμό της ομάδας που θα οδηγήσει την ιστορική ομάδα της Τρίπολης στο πρωτάθλημα της Α τοπικής κατηγορίας της ΕΠΣ Αρκαδίας.Παράλληλα ανακοινώνεται και η συνεργασία του Σωματείου με το Γυμναστή και Προπονητή τερματοφυλάκων κ. Γιάννη Πασιαλή ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας ως βοηθός του  προπονητή Σπύρου Λαγού. Οι μεταγραφές – ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που ολοκληρώθηκαν χθες είναι οι εξής:

1) Νάνος Χρήστος ( ανανέωση από Παναρκαδικό ) ο Χρήστος οποίος τα τελευταία χρόνια αποτελεί τη σημαία του Παναρκαδικού θα συνεχίσει να φορά την ιστορική φανέλα της ομάδας έχοντας ως στόχο την άνοδο στη Γ Εθνική

2) Λυμπερόπουλος Νίκος (  μεταγραφή από Δόξα Μεγαλόπολης ) ένας ποδοσφαιριστής – ηγέτης που για αρκετά χρόνια ήταν ο αρχηγός της ομάδας επιστρέφει για να βοηθήσει την ομάδα με την εμπειρία του αλλά και με την εξαιρετική συμπεριφορά του μέσα και έξω από τα γήπεδα..

3) Λυμπερόπουλος Δημήτρης ( μεταγραφή από Δόξα Μεγαλόπολης ) ένας ποδοσφαιριστής που παίζει σε πολλές θέσεις και αποτελεί βασικό εργαλείο για κάθε προπονητή επιστρέφει  στην Τρίπολη φορώντας την πράσινη φανέλα.

4)Αλέμης Βασίλης (  μεταγραφή από Δόξα Νιφορέικων Πάτρας ) ο νεαρός ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην ομάδα της Τρίπολης για να επιχειρήσει ένα δυναμικό ξεκίνημα τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

5) Γιαννακούρας Δημήτρης ( μεταγραφή από Δόξα Μεγαλόπολης ) ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αρκαδικού ποδοσφαίρου αποφάσισε να φορέσει φέτος τη φανέλα του Παναρκαδικού και αποτελεί από χθες μέλος της μεγάλης πράσινης οικογένειας.

6) Πριόβολος Διαμαντής ( από Α.Ε. Δημητσάνας ) μετά από ένα γεμάτο πρωτάθλημα με πολλές συμμετοχές και εξαιρετικές εμφανίσεις ο ποδοσφαιριστής έρχεται με ιδιαίτερο πάθος στην ομάδα της Τρίπολης για να βοηθήσει με την εμπειρία του.

7) Ζαχαρόπουλος Δημήτρης ( μεταγραφή από Ολυμπιακό Διαβολιτσίου ) ο Δημήτρης επιστρέφει στην ομάδα που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο και θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα της Τρίπολης.Έρχεται μάλιστα ως πρωταθλητής από το γειτονικό πρωτάθλημα της Μεσσηνίας και δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. 

8) Καφκιάς Παναγιώτης (  μεταγραφή από Πανσαμιακό ) πρόκειται για μεταπτυχιακό φοιτητή που φέτος θα βρίσκεται στην Τρίπολη, είναι ακραίος επιθετικός και από χθες αποτελεί μέλος της ομάδας. 

9) Αφματάι Αλέξανδρος ( μεταγραφή από Κ17 Αστέρα Τρίπολης ) ο νεαρός ποδοσφαιριστής κάνει το άλμα από τις ακαδημίες του Αστέρα και έρχεται στον Παναρκαδικό για να πάρει συμμετοχές και να αποκτήσει εμπειρίες παίζοντας σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως θα είναι το φετινό.

10) Τασιόπουλος Αλέξιος ( ανανέωση από Παναρκαδικό ) ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν μέλος της περσινής ομάδας και αποφάσισε να παραμείνει διεκδικώντας μία θέση στη βασική ενδεκάδα της ομάδας της Τρίπολης.

Η Διοίκηση του Παναρκαδικού καλωσορίζει τους παραπάνω ποδοσφαιριστές στην ομάδα και τους εύχεται να έχουν υγεία και ένα καλό πρωτάθλημα. Παράλληλα ανακοινώνει ότι το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει νέα ανακοινωση με άλλες δέκα μεταγραφές που θα ενισχύσουν σημαντικά τον Παναρκαδικό εν όψει του νεόυ πρωταθλήματος.

Σχετικές δημοσιεύσεις