Μοναδικές γεύσεις και δημιουργίες στο 2ο «Tripolis Street Food Festival»

Γεύσεις από διεθνείς κουζίνες, μοναδικές τοπικές μπύρες, χρωματιστά κοκτέιλ, γλυκές δημιουργίες και πολλή μουσική περιμένει τον κόσμο που θα βρεθεί στο 2ο «Tripolis Street Food Festival», στην πλατεία Άρεως από την Παρασκευή 8 έως την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

Σε κάλεσμα προς τους κατοίκους της Τρίπολης, αλλά και σε όλους τους Πελοποννήσιους για υποστήριξη αυτής της απολαυστικής εκδήλωσης  προχώρησαν οι εκπρόσωποι των φορέων που τη διοργανώνουν από κοινού για δεύτερη χρονιά, σε συνέντευξη τύπου, την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννη Τρουπή, για την υλοποίηση αυτής της γαστρονομικής πρωτοβουλίας, η οποία υποστηρίζεται οικονομικά από την  Περιφέρεια, θέτοντας στο επίκεντρο τη γεύση. Με τη σειρά της η αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης, Ελένη Καρούντζου, επισήμανε πως μέσω αυτών των δράσεων ενισχύεται η εξωστρέφεια του δήμου.

Εκτός από τα burgers και τα hot dogs,  ο πρόεδρος του Εμπορικοβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης, Θέμης Ζούζουλας, υπόσχεται πως οι επισκέπτες θα «γευτούν» μεγάλες προσφορές από τα καταστήματα της πόλης.

Το πιο ευχάριστο στη φετινή διοργάνωση είναι το γεγονός πως πάνω από το 50% των επιχειρήσεων, που θα λάβουν μέρος στη μεγάλη αυτή γιορτή φαγητού, είναι αρκαδικές, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του συλλόγου των Καφεστιατόρων, Βασίλης Αθανασιάδης.

Κλείνοντας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννης Τρουπής, τόνισε πως το Επιμελητήριο επενδύει σε αυτή την εκδήλωση ― θεσμό, έχοντας πλέον εξασφαλίσει με ιδίους πόρους  τον κατάλληλο εξοπλισμό για τη διοργάνωσή της.

Να σημειωθεί πως το Επιμελητήριο Αρκαδίας επιδοτεί με 50% (150 ευρώ) τα μέλη του, που θα λάβουν μέρος στο Street Food Festival.

Μην χάσετε, λοιπόν, την ευκαιρία να δοκιμάσετε γεύσεις από όλο τον κόσμο και να διασκεδάσετε σε αυτή τη μεγάλη γιορτή!

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

Παρασκευή 8/9, από τις 18:00 έως τις 00:00

Σάββατο 9/9, από τις 12:00 έως τις 00:00

Κυριακή 10/9, από τις 12:00 έως τις 00:00

Τα καταστήματα θα είναι ανοικτά: Παρασκευή 8/9, 17:30 – 21:00 και Σάββατο 9/9, 09:00 – 14:30

Σχετικές δημοσιεύσεις