Μια ιδιαίτερη γιορτή αφιερωμένη στη μητέρα στο Καμάρι Τεγέας

«Μάνα, μανούλα, μαμά, όπως και να σε λέμε, χρόνια σου πολλά» με αυτά τα λόγια ευχήθηκε η γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμαρίου, κυρία Αγγελική Κωνσταντοπούλου, σε όλες τις μαμάδες που συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Καμαρίου την Κυριακή 14 Μάϊου 2023 για τον εορτασμό της Γιορτής της Μητέρας.


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμαρίου επιθυμώντας να τιμήσει την ημέρα αυτή, προσέφερε σε όλες τις μαμάδες, τα παιδιά αλλά και τους μπαμπάδες που έδωσαν το «παρών» γλυκά κεράσματα και ένα γλαστράκι με όμορφα λουλούδια.


Η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καμαρίου κυρία Αντωνία Αδαμοπούλου ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ ακολούθησε μια σύντομη ομιλία αφιερωμένη στην πιο πολύτιμη γυναίκα της ζωής μας από την κυρία Αγγελική Κωνσταντοπούλου.


«Μια καλή μάνα είναι καλύτερη από 100 δασκάλους» και «το χέρι που κουνά την κούνια είναι το χέρι που κρατά τη μοίρα της ανθρωπότητας» είναι φράσεις που ξεχώρισαν μέσα από την ομιλία της, ενώ στη συνέχεια μικροί μαθητές απήγγειλαν ποιήματα.


«Εμάς εδώ στο χωριό, ό,τι γίνεται μας δίνει μεγάλη χαρά» όπως μας εξομολογήθηκε μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμαρίου, κάτι που επιβεβαιώνει η συμμετοχή του κόσμου που γέμισε την αίθουσα της εκδήλωσης.


Αγγελική
Γεωργοπούλου

Σχετικές δημοσιεύσεις