Με 15 ομάδες τη νέα σεζόν το πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας

Μετά την εντός έδρας ήττα του Πανθυρεατικού από τον Πανθουριακό ξεκαθάρισε το τοπίο όσον αφορά το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Αρκαδίας της επόμενης σεζόν.


Αυτό θα διεξαχθεί με 15 ομάδες αφού θυμίζουμε φέτος υποβιβάστηκαν από τη Γ’ Εθνική ο Παναρκαδικός και ο Ερμής Μελιγούς ενώ από την Β’ Αρκαδίας προβιβάστηκε στην Α’ κατηγορία η ομάδα των Νέων Τρίπολης.


Φυσικά, το ότι η Αρκαδία δεν θα έχει ομάδα στην Γ’ Εθνική είναι κάτι αρνητικό για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο όμως υπάρχει και μια δεύτερη ανάγνωση, αυτή από τη πλευρά του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.


Με τη συμμετοχή του Παναρκαδικού και του Ερμή αυτό θα… δυναμώσει αρκετά κι αν αναλογιστεί πόσο συγκλονιστική ήταν η φετινή μάχη του τίτλου τότε με την παρουσία των δύο παραπάνω συλλόγων το προσεχές πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Αρκαδίας προβλέπεται ακόμα πιο δυνατό…


Αναλυτικά οι ομάδες που θα αγωνιστούν στην Α’ Αρκαδίας την ερχόμενη σεζόν:


ΑΕΚ Τρίπολης, Απόλλων Τυρού, ΑΟ Νέων Τρίπολης, Αχιλλέας Άστρους, Βρασιές, Δημητσάνα, Δόξα Μεγαλόπολης, Ερμής Μελιγούς, Ηρακλής Βερβένων, Κορακοβούνι, Λεωνίδιο, Παναρκαδικός, Πανθυρεατικός, Ορχομενός Λεβιδίου, Τεγέα.

Σχετικές δημοσιεύσεις