«Λιποτάκτης» της τάξης του, «άπαιχτος», ένας χαρισματικός ηγέτης είναι ο Στ. Κασσελάκης, τον οποίο στηρίζει ο Ν. Παππάς για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Μια ανακούφιση των πολιτών είναι η «έφοδος» στην πολιτική σκηνή του νεαρού Στέφανου Κασσελάκη.

Από την πρώτη ημέρα της παρουσίας του έδειξε ότι δεν φοβάται να «τσαλακωθεί». Άνθρωπος που δείχνει να ξέρει καλά από… σαλόνια και… κατώγια! Δείχνει, κυρίως, να κινείται με αυτοπεποίθηση στον χώρο και για τον σκοπό του είναι ικανός να «λιποτακτήσει» από την τάξη του!
Το κομματικό «κατεστημένο» του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς διόλου δεν διευκόλυνε τη διαγενεαλογική συνέχεια του πολιτικού του φορέα, βρίσκεται απόλυτα αιφνιδιασμένο, ακόμη και στην περίπτωση που ο εν δυνάμει αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ λέει: «ταιριάζουμε με τον Παύλο Πολάκη, γιατί έχουμε και οι δύο αίσθημα δικαίου»!


Εξυπνότερη ατάκα δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ο νεαρός εφοπλιστής – πλοιοκτήτης που καλείται πάραυτα να εξηγήσει στους «συντρόφους» του πως η πολιτική φεουδαρχία και ο κρατικομονοπωλιακός καπιταλισμός, που για δεκαετίες βιώνει η χώρα, δεν είναι τα πρώιμα στάδια του σοσιαλισμού τον οποίον επαγγέλλονται!


Ο καπιταλισμός είναι η προφανής λύση διακηρύσσει στεντόρια ο Στέφανος Κασσελάκης, αλλά δεν μπορεί να το πει ξεκάθαρα! Μια τέτοια δήλωση θα τον έθετε εκτός κούρσας διεκδίκησης του προεδρικού θώκου. Σε άλλη περίπτωση, από τον κρατισμό και την πολιτική φεουδαρχία στον σοσιαλισμό, μόνο δια της «δικτατορίας του προλεταριάτου» μπορεί να οδηγηθούμε. Αυτό το μοντέλο, όμως, το δοκιμάσαμε και ξέρουμε καλά πού οδήγησε.


• Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, ενόψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος την Κυριακή (24/9), ανακοίνωσε ο κατηγορηθείς για τη ροπή του στη σοσιαλδημοκρατία, Νίκος Παππάς, μετά από συνάντηση που είχαν οι δυο τους χθες στη Βουλή. Ήταν αναμενόμενο! Και…


«Το πρωτάθλημα αρχίζει, και η εξέδρα πλημμυρίζει/ γίνεται χαμός σε κάθε γκολ!…»
Δημ. Μητρόπουλος

(Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, αρ. φύλλου 1427, από την έντυπη έκδοση του Π.Μ.)

ΔΗΜΗΤΡΗ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΚΑΣΕΛΑΚΗ. 

Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ. 

ΟΙ “ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ”, ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΛΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

ΓΡΑΦΕ ΠΙΟ ΤΑΚΤΙΚΑ

(Σχόλιο του Βαγγέλη Μητράκου 20/9/’23, 6:19)

Σχετικές δημοσιεύσεις