Κώστας Μπρούσαλης και Δημήτρης Γιαννόπουλος, δύο αδάμαντες στο ψηφοδέλτιο του Μανώλη Μάκαρη

Δύο αξιοπρόσεχτες προσωπικότητες συμμετέχουν ως υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στον συνδυασμό του γιατρού και αυτοδιοικητικού Μανώλη Μάκαρη «Πρώτα η Πελοπόννησος».

Πρόκειται για τον εκπαιδευτικό και ιστοριοδίφη, συγγραφέα ιστορικών βιβλίων, Κωνσταντίνο Μπρούσαλη από το Παρθένι Μαντινείας και τον διαπρεπή Γορτύνιο (από του Ράδου) δικηγόρο, Δημήτρη Γιαννόπουλο. Αμφότεροι πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας. Η συμμετοχή τους έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία, αφενός γιατί δεν είναι επαγγελματίες πολιτευόμενοι, αφετέρου γιατί δεν τους αποθάρρυνε η εκλογική συντριβή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις πρόσφατες εκλογές.


Περαιτέρω, εικάζουμε ότι η παρουσία τους διεγείρει τα αντανακλαστικά της ζώσας Αριστεράς, που για λόγους που δεν είναι της παρούσης απομακρύνθηκε από τις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, του κόμματος, δηλαδή, που έκανε την επιλογή Μάκαρη για τις περιφερειακές εκλογές.


Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πρώτα η Πελοπόννησος» στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας περιλαμβάνει τους: Αλουπογιάννη Δήμητρα, Γεωργόπουλο Βασίλειο, Γιαννόπουλο Δημήτριο, Γκουτζιούλη Στέφανο, Διαμαντόγιαννη Θεόδωρο, Ζούνη Πέτρο, Λύγουρη Ειρήνη, Μάνο Νικόλαο, Μοίρα Μαρίνα, Μπρούσαλη Κωνσταντίνο, Νικολόπουλο Σπύρο, Ρέππα Ολυμπία, Σκούρτη Σωτηρία (Ρούλα), Φαράντο Γεώργιο, Χαρίτου Φιλιώ.

Σχετικές δημοσιεύσεις