Κοντά σε… ανακοινώσεις ο Παναρκαδικός

Θέμα ημερών είναι να… σκάσουν οι πρώτες ανακοινώσεις στον Παναρκαδικό, ο οποίος μεθοδικά και ήσυχα έχει ξεκινήσει να χτίζει την ομάδα… καμικάζι.

Οι πράσινοι μετά από 7 χρόνια παρουσίας στη Γ’ Εθνική, τη σεζόν 2022-23 θα αγωνιστούν στην Α’ Αρκαδίας και λόγω ονόματος θα έλεγε κανείς ότι είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Οι φανέλες όμως δεν παίζουν μπάλα άρα οι άνθρωποι του Παναρκαδικού γνωρίζουν ότι πρέπει να δημιουργηθεί ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο προκειμένου να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του επερχόμενου πρωταθλήματος.

Φαίνεται πως η διοίκηση του ιστορικού, κινείται προς αυτή την κατεύθυνση αφού παρά το γεγονός ότι δεν έχει ανακοινωθεί καμία μεταγραφή ως τώρα, αυτό μοιάζει να είναι θέμα ημερών.

Ο Πρωινός Μοριάς σας είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον του Παναρκαδικού για τους Νίκο και Δημήτρη Λυμπερόπουλο προ λίγων εβδομάδων, μια υπόθεση που δεν προχώρησε και λογικά δεν θα υπάρξει και περεταίρω συζήτηση αφού λογικά η Δόξα Μεγαλόπολης θα κρατήσει τους 2 έμπειρους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της.

Όμως, ο Παναρκαδικός εξετάζει κι άλλες λύσεις με γνώμονα το χτίσιμο μιας ομάδας που θα τελειώσει σύντομα την… περιπέτεια των τοπικών πρωταθλημάτων των πράσινων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πράσινοι έχουν ήδη κλείσει συμφωνίες με παίκτες που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας του Σπύρου Λαγού ενώ γίνεται λόγος για αρκετούς από αυτούς.

Οι πράσινοι έχουν φτιάξει, τον κορμό στον οποίο θα στηριχθούν την προσεχή σεζόν και το μόνο που μένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις, οι οποίες θα κάνουν και… κρότο στην τοπική ποδοσφαιρική “πιάτσα”.

Αναμονή και… έρχονται τα πρώτα ονόματα…

Σχετικές δημοσιεύσεις